Νάντια Γιαννακοπούλου: Tο συγκινητικό τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό

Την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον κορονοϊό, άφησε το πρωί της Παρασκευής (08.05.2020) ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο πρώην υπουργός Υγείας, στενός συνεργάτης και προσωπικός γιατρός  του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και εδώ και πολλές εβδομάδες έδινε μάχη για τη ζωή του στην Εντατική του Ευαγγελισμού. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών.

Όλος ο πολιτικός κόσμος, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν πενθούν για το χαμό του. Ανάμεσά τους και η βουλευτής του Κινήματος αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, που συγκίνησε με την ανάρτησή της στα social media.

«Σήμερα η ημέρα ξεκίνησε με την τραγική είδηση της απώλειας του Δημήτρη Κρεμαστινού. Χάσαμε ένα ξεχωριστό άνθρωπο και γιατρό, έναν ειλικρινή, έντιμο, δημιουργικό Πολιτικό. Είχα την τύχη να τον γνωρίζω, να με έχει τιμήσει με την φιλία του, την σοφία του, τις συμβουλές του. Είχα διαπιστώσει την ηπιότητά του, την διάθεση για συνεχή προσφορά στους συνανθρώπους του. Ήταν ένας πραγματικός κύριος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Σήμερα η Ελλάδα, ο Ιατρικός και Πολιτικός κόσμος της χώρας φτώχυναν. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Καλό παράδεισο φίλε, σύντροφε, κύριε Δημήτρη Κρεμαστινέ! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην σκέψη μας!»

Read More

And More