Νάντια Κοντογεώργη: Ο ρόλος της Βίβιαν και η Νομική Σχολή που δεν έχει καταφέρει να τελειώσει!

Είναι ένα από τα φρέσκα και ταλαντούχα πρόσωπα της τηλεόρασης που κατάφεραν να ξεχωρίσουν Ο λόγος για την Νάντια Κοντογεώργη που κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από το ρόλο της “Βίβιαν” στο “Κάτω Παρτάλι” και συνεχίζει να μας μαγεύει με τις έξυπνες ατάκες της.
Η Νάντια φωτογραφήθηκε με καλοκαιρινή διάθεση για το “Close up” και μίλησε για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, τις σπουδές στο Harvard, αλλά και τα μαθήματα που χρωστά ακόμη στη Νομική Σχολή.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως μπήκε στη Νομική για χάρη των γονιών της: “Στα 17 – 18 δεν έχεις πλήρη εικόνα των “θέλω” σου και των επιδιώξεών σου. Από την άλλη μεριά, η Νομική ως επιστήμη μπορεί να σε οδηγήσει σε εκατοντάδες διαφορετικά αντικείμενα, σου δίνει επιλογές. Έτσι, βρέθηκα στη Νομική Αθηνών, αλλά η “σχέση” μας δεν κράτησε πολύ.”
Ωστόσο, η ίδια συνεχίζει να δίνει κάποια μαθήματα, αλλά δεν πιστεύει πως θα καταφέρει να την τελειώσει. “Κατά καιρούς έχω δώσει μαθήματα της Νομικής. Δεν χρωστάω πολλά πλέον, αλλά με το νέο πλαίσιο δεν νομίζω να προλαβαίνω να την τελειώσω”.

Για το ρόλο της εκκεντρικής Βίβιαν είπε: “Ήταν μια περίοδος που βρισκόμουν μεταξύ του “Σικάγο” και του “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, όταν μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Παπαπέτρου. Μου είπε ότι ετοιμάζει ένα σίριαλ, ρώτησε αν με ενδιαφέρει και η απάντησή μου ήταν θετική. Έλαβα τα δυο πρώτα επεισόδια και από την πρώτη ανάγνωση παρακαλούσα να με θέλει για το ρόλο της Βίβιαν”.
Διάβασε περισσότερα στο “Close up” που κυκλοφορεί!

Read More

And More