Nάντια Μουρούζη: Σπάνια βραδινή έξοδος για την ηθοποιό! [pic]

Αγαπημένη ηθοποιός με θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει με τον σύζυγό της μόνιμα στο Παρίσι! Η Νάντια Μουρούζη αποφάσισε να αλλάξει ριζικά της ζωής της και να ζήσει εντελώς διαφορετικά απ΄ότι συνήθιζε. Το 2015 παντρεύτηκε στο Δημαρχείο του Παρισιού τον αγαπημένο της Νίκο Λυμπέρη σε στενό κύκλο.

Η Νάντια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Παρισιού αφού έχει διάφορα πρότζεκτ στα σκαριά…Χθες μετά από καιρό η ηθοποιός που λατρεύει το θέατρο, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το δείπνο” στο Σύγχρονο Θέατρο

Νάντια Μουρούζη, Άννα Κουρή

Η ίδια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο περιοδικό Down Town μίλησε το 2018  για τη νέα της ζωή :

αι αποφασίζετε να εγκατασταθείτε στο Παρίσι λοιπόν και εκεί γνωρίζετε τον άνδρα σας όπου αν δεν απατώμαι, είναι Έλληνας που ζει μόνιμα στο εξωτερικό;

Ναι, ο Νίκος ζει στο Παρίσι από 21 χρονών. Είχε κάνει εκεί έναν πρώτο γάμο από τον οποίο απέκτησε τρεις γιους. Διδάσκει Γεωλογία στη Σορβόννη.

Πώς γνωριστήκατε;

Σε μια ποιητική βραδιά. Παρότι ο Νίκος εκτός από καθηγητής, είναι πάρα πολύ γνωστός και για τις ποιητικές του συλλογές στη Γαλλία, δεν τον ήξερα. Γενικά είναι ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος και ενθουσιώδης. Έχει κάνει εξερευνήσεις, στα βάθη των ωκεανών, στην Αρκτική και στις ερήμους.

Τι ξεχωριστό είχε αυτός ο άνθρωπος που δεν είχατε ξανασυναντήσει σε κάποιον άλλον σύντροφό σας στο παρελθόν;

Μετά την πρώτη γνωριμία μας, άρχισα να διαβάζω ποιήματά του και κατάλαβα πως διαθέτει πολλές ευαισθησίες που μου ταιριάζουν. Μέσα από τα ποιήματά του τον αγάπησα. Επίσης όταν κάποιος έρχεται και σου δίνει το χέρι χωρίς υστεροβουλία, λες, αυτός ο άνθρωπος αξίζει.

Ήρθε λοιπόν, την κατάλληλη στιγμή;

Αυτό ακριβώς. Και μου έδωσε μια ουσιαστική σχέση και μια καινούργια οικογένεια.

Και αποφασίζετε να τον παντρευτείτε.

Μόλις στους τρεις μήνες σχέσης! Παντρευτήκαμε τον Ιούλιο του 2015, σε στενό κύκλο στο δημαρχείο. Εμείς και δύο μάρτυρες μόνο. Γενικά δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόταν γάμους, νυφικά και παιδιά και όμως, το φόρεσα τελικά.

Δεν έχετε ξαναπαντρευτεί; Είχα την εντύπωση ότι μπορεί να είχατε κάνει και δύο ή τρεις γάμους στο παρελθόν.

Έχεις αυτήν την εντύπωση γιατί όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες. Δεν είναι όμως, έτσι. Τώρα παντρεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου με τον σύντροφό μου.

Read More

And More