Νάντια Μπουλέ: Αποχαιρετά το καλοκαίρι από το συννεφιασμένο Άμστερνταμ

Από το Άμστερνταμ υποδέχτηκε το φθινόπωρο, η Νάντια Μπουλέ. Η ταλαντούχα ηθοποιός λατρεύει τα ταξίδια και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις πραγματοποιεί αποδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη που αγαπά πολύ και έζησε μοναδικές στιγμές. Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου βρέθηκε στη Δανία όπου εξερεύνησε νέους τόπους, απόλαυσε τις βόλτες της δίπλα στη θάλασσα αλλά και στους δρόμους ενός χωριού.

Το περασμένο Σάββατο, η ηθοποιός μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάποια στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Δανία. Εντυπωσιασμένη από τις υπέροχες εικόνες που αντίκρισε, σε μία από τις αναρτήσεις σημείωσε: “Βόλτα στους δρόμους του χωριού, με τα τοσοδούλικα σπιτάκια που μοιάζουν να έχουν βγει από παραμύθι. Μικρά παράθυρα και πορτούλες που πρέπει να σκύψεις για να μπεις. Ακόμα κι εγώ” #denmark #fano #island”.

Την επόμενη ημέρα, η Νάντια Μπουλέ αποχαιρέτησε τη Δανία με μία φωτογραφία και υποδέχτηκε το νέο μήνα στην Ολλανδία. Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή σε μία από τις βόλτες της στο Άμστερνταμ αποχαιρετώντας το καλοκαίρι. Στην ανάρτησή της σημειώνει: “Καλό μήνα από το συννεφιασμένο Άμστερνταμ! Κάπως βοηθάει εδώ ο καιρός για να πάρεις απόφαση ότι θα αλλάξει η εποχή. Καλή νέα εποχή λοιπόν! #amsterdam #netherlands #river #byebyesummer #autumnisnear”.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Νάντια Μπουλέ πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι εντός και εκτός Ελλάδας!

Read More

And More