Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή της διανύει η Νάντια Μπουλέ, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της κορούλα της, Σεμέλη – Ρωξάνη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της και παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, φροντίζει να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στην μικρή, Σεμέλη Ρωξάνη, κάνοντας μαζί πράγματα που αγαπούν.

Μητέρα και κόρη αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, απολαμβάνοντας μαζί τις βουτιές τους, τον ήλιο και τα παιχνίδια στην άμμο.

Το απόγευμα του Σαββάτου 6/8 μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πιο τρυφερό στιγμιότυπό της με την πριγκίπισσά της. 

Όπως θα δεις, η παρουσιάστρια κρατάει στην αγκαλιά της την μικρή, Σεμέλη – Ρωξάνη ενώ κοιτάζονται τρυφερά στα μάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

«Η αγάπη της ζωής μου», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία η Νάντια Μπουλέ, με τον σύντροφό της να σχολιάζει από κάτω: «Οι αγάπες της ζωής μου».

Read More

And More