Νάντια Μπουλέ: Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ, και τη σχέση τους! [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” παραχώρησε συνέντευξη η Νάντια Μπουλέ. Λίγο πριν ανέβει στο Θέατρο Ολύμπια το μιούζικαλ «Chicago», όπου θα πρωταγωνιστήσει, η ηθοποιός μίλησε για όλα στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να της κάνει ο καλός της πρόταση γάμου άμεσα, η ίδια δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα…».

Όσο για τον αν υπάρχει ζήλια στη σχέση τους, εξομολογήθηκε: «Ο Γιώργος δεν ζηλεύει και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θέλω να τελειώσουν ποτέ, θέλω να είναι έτσι. Αν έχεις ζήσει το ανάποδο, εκτιμάς το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφός σου. Το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφος σου είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, ενώ το αντίθετο είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας. Οπότε γιατί να το θέλω αυτό το πράγμα; Σε καμία περίπτωση!».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Νάντια Μπουλέ διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται!

Read More

And More