Νάντια Μπουλέ: Μόλις αποκάλυψε το καινούργιο της επαγγελματικό βήμα! [pics]

Πριν κάποιο διάστημα είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η Νάντια Μπουλέ πρόκειται να επιστρέψει στη θεατρική σκηνή! Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον σύντροφο της Γιώργο Ισαάκ να έχει «κλείσει» για χάρη της το σπουδαίο μιούζικαλ «Chicago» που σπάει ταμεία όπου και αν παίζεται και που έχει ανέβει επιτυχώς και στην Ελλάδα – πιο πρόσφατα στο θέατρο Παλλάς από τον Σταμάτη Φασουλή με τους Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Πριν λίγη ώρα, η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το νέο της θεατρικό βήμα! “Είναι επίσημο και η χαρά είναι τεράστια! Το Chicago έρχεται από 13 Νοεμβρίου, στο θέατρο Ολυμπια, με ονειρεμένους συντελεστές και σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα! Είναι το πρώτο musical που είδα στο West End και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Μαγικές χορογραφίες, ατμόσφαιρα εποχής και κάποια από τα ομορφότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ για το θέατρο. Αχ, η καρδιά μου χτυπά δυνατά από τώρα!” έγραψε χαρακτηριστικά η μελλοντική “Roxie Hart”!

Από το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη

Η ηθοποιός, η οποία μας έχει εντυπωσιάσει μέσα από τα μιούζικαλ Evita και Grease είχε πάντα στο νου της το συγκεκριμένο έργο και όπως είναι επόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας για το «δώρο» του συντρόφου της.

Read More

And More