Νάντια Μπουλέ: Ο έρωτας και η συγκατοίκηση με τον γνωστό θεατρικό επιχειρηματία, Γιώργο Ισαάκ

Μία πολύ, όμορφη περίοδο στη ζωή της βιώνει η Νάντια Μπουλέ, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Αυτό το διάστημα τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική καθημερινή δραματική σειρά του Alpha, “Αγγελική”. Από την άλλη, η Νάντια ζει τον έρωτα στο πλευρό του θεατρικού επιχειρηματία, Γιώργου Ισαάκ, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Η σχέση τους είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια και η συγκατοίκηση πριν 1,5 χρόνο ήταν κάτι που δυνάμωσε τη σχέση τους και τον έρωτά τους!


Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας σε γνωστά μιούζικαλ ξεδιπλώνει πλέον το ταλέντο της και στην μικρή οθόνη, ερμηνεύοντας έναν δραματικό ρόλο, στη νέα σειρά του Alpha.

Η Νάντια Μπουλέ διατηρώντας χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είναι ζευγάρι με τον γνωστό θεατρικό επιχειρηματία Γιώργο Ισαάκ, με τον οποίο έχουν επιλέξει να κάνουν ελάχιστες εμφανίσεις μαζί, αφού θέλουν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους απαθάνατισε στο Ηρώδειο, στην παράσταση “Βάκχες”του Ευριπίδη, όπου τα φλας άστραψαν γύρω τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν πριν από 1,5 χρόνο, θέτοντας τα θεμέλια για το επόμενο και σοβαρό βήμα στη σχέση τους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο και η αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια καθόρισε την επαγγελματική συνεργασία τους, η οποία εκτυλίχθηκε σταδιακά σε μία τρυφερή, ερωτική σχέση.

Read More

And More