Νάντια Μπουλέ: Ποιο σπουδαίο μιούζικαλ “έκλεισε” για χάρη της ο σύντροφός της;

Πριν μερικές ημέρες, η Νάντια Μπουλέ έκανε ένα μοναδικό ταξίδι στην Νέα Υόρκη μαζί με τον γοητευτικό σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ. Οι δυο τους πέρασαν υπέροχα, εξερεύνησαν κρυφές γωνιές της μητρόπολης και παρακολούθησαν πολλά μιούζικαλ. Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια και ο θεατρικός επιχειρηματίας έχουν καταλήξει στο ότι δεν τους αφορά η σύμβαση ενός γάμου, γι΄αυτό και αρκούνται στη συγκατοίκηση, που φαίνεται ότι τους πηγαίνει πολύ. Τι “δώρο” περίμενε την Νάντια στη Νέα Υόρκη από τον αγαπημένο της;

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Real News, ο Γιώργος Ισαάκ “έκλεισε” για χάρη της το σπουδαίο μιούζικαλ “Chicago” που σπάει ταμεία όπου και αν παίζεται και που έχει ανέβει επιτυχώς και στην Ελλάδα – πιο πρόσφατα στο θέατρο Παλλάς από τον Σταμάτη Φασουλή με τους Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ο θεατρικός επιχειρηματίας θα βρίσκεται στο τιμόνι της φιλόδοξης παράστασης και η Νάντια Μπουλέ θα ερμηνεύσει τον απαιτητικό ρόλο της Ρόξι Χαρτ, με καστ που θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Η ηθοποιός, η οποία μας έχει εντυπωσιάσει μέσα από τα μιούζικαλ Evita και Grease είχε πάντα στο νου της το συγκεκριμένο έργο και όπως είναι επόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας για το “δώρο” του συντρόφου της.

Άλλα κορίτσια προτιμούν μονόπετρο, όμως η Νάντια βρήκε πιο πολύτιμο το “Chicago”, τα δικαιώματα του οποίου κατάφερε να “κλείσει” ο αγαπημένος της.

Read More

And More