Νάντια Χαλαμανδάρη: Αυτό είναι το νέο της project! Πώς συνδέεται με τα Οscar; Βίντεο και φωτογραφίες

Η Ελληνίδα παραγωγός και δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη της οποίας το όνομα της έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια της Ισπανίας λόγω του γάμου της αλλά και του γαλαζοαίματου γιου της Νίκολας, αφήνει για λίγο τους Ισπανούς για να επικεντρωθεί στους χαρισματικούς Έλληνες που έχουν διακριθεί παγκοσμίως και να τους προβάλλει μέσω της νέας σειράς ντοκιμαντέρ που ξεκίνησε με τίτλο “Best of Greece”.

Για το νέο της αυτό εγχείρημα ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με τον Έλληνα σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Βενετόπουλο από τη Νέα Υόρκη όπου συνεργάζεται με την ομάδα παραγωγής Trevor Project που έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ για τη ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Trevor”. Το τελευταίο του ντοκιμαντέρ Draw With Me ήταν το πρώτο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στα Ηνωμένα Έθνη το 2019, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του Stone Wall Riots.

Δες το βίντεο

Το 1ο Best of Greece με τίτλο Champions που μόλις ολοκλήρωσαν είναι ένα 15λεπτο αφιέρωμα που παρουσιάζει τους ΟΠΑΠ Champions τη νέα γενιά Ελλήνων αθλητών, πρωταθλητών και μελλοντικών Ολυμπιονικών που έχουν ήδη διακριθεί Παγκοσμίως με το Εθνόσημο. Οι Πρωταθλητές είναι 10 χαρισματικά παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα, το καθένα σε διαφορετικό άθλημα, τα οποία μιλάνε για τα κατορθώματα τους, τους πολύ υψηλούς στόχους που θέτουν και την προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλλουν για να φτάσουν στην κορυφή.

Τα παιδιά κατάγονται από μέρη όπως το Καρπενήσι, νησιά όπως η Κέρκυρα, χωριά όπως η Μεθώνη Μεσσηνίας, μιλούν στην κάμερα για τις παγκόσμιες επιτυχίες τους και αποδεικνύουν με την ίδια τους ζωή ότι δεν έχει σημασία από που ξεκινά κάποιος, ή ο τόπος καταγωγής του για να φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Αντιθέτως, όταν κάποιος φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο ξεπερνώντας μόνος του δυσκολίες, ο αγώνας του τον οπλίζει με περισσότερα ψυχικά αποθέματα και γίνεται πιο δυνατός.

Στόχος του Best of Greece δεν είναι μόνο να παρουσιάζει Ελληνικά παγκόσμια Success Stories αλλά να περνάει κοινωνικά μηνύματα, να εμπνέει την Ελληνική κοινωνία και να έχει κοινωνικό αντίκτυπο.

Κάθε αφιέρωμα της σειράς Best of Greece θα έχει διαφορετική προβολή και media plan, ενώ κοινή παρουσία θα έχουν όλα στο διαδίκτυο. Το Best of Greece παρουσιάζει ιδιαίτερα θέματα και τα γυρίσματα του θα υλοποιούνται επιλεκτικά. Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι η προβολή ενός με δύο Best of Greece τον χρόνο.

Read More

And More