Νάντια Χαλαμανδάρη: Οι τριγμοί στον γάμο της με τον Φερνάντο και η νέα ζωή της δημοσιογράφου στην Ελλάδα

Άδοξο τέλος φαίνεται ότι έχει το παραμύθι της Σταχτοπούτας που έζησε η Νάντια Χαλαμανδάρη στη βασιλική αυλή της Ισπανίας. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν ζει πλέον μαζί με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο! Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν βόμβα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα ενώ τις επόμενες ημέρες, όπως διαβάζουμε στην Espresso, ο Ισπανός γαλαζοαίματος θα καταθέσει την αίτηση διαζυγίου. Κάτι που επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα και οι δικηγόροι του Βασιλική και Χριστόδουλος Φίλιας.

Αφορμή ήταν ότι η Νάντια Χαλαμανδάρη δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε, δέκα μόλις μήνες μετά το γάμο του, να ζει ο καθένας τους στη χώρα του. “Έχουν χωρίσει από τον Οκτώβριο του 2016, είναι δηλαδή εννέα μήνες χωρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ κοινή ζωή. Ποτέ δεν πήγε στην Μαδρίτη η Νάντια, αν και υπήρχε συζήτηση και συμφωνία μεταξύ τους ότι θα ζήσει εκεί. Τους συνδέει πλέον η αγάπη για το γιο τους”, αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

“Ο Φερνάντο επισκέπτεται συνεχώς το παιδί. Βρίσκεται στην Ελλάδα μία φορά το μήνα τουλάχιστον για 10 ημέρες. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού ο Φερνάντο. Και τις υλικές και τις ψυχικές, είναι πολύ τρυφερός πατέρας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και οι δύο θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους”, συνεχίζει η ίδια πηγή.

Τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό είχαν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν από τις αρχές του Απρίλη όπου δημοσιεύθηκε στο ισπανικό περιοδικό “Hola!” σχετικό ρεπορτάζ. Ο πρίγκιπας είχε μιλήσει στην εφημερίδα El Mundo νααφέροντας: “Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο.”

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα

Το TLIFE είχε επικοινωνήσει τότε και με τον καλό της φίλος και εκπρόσωπό της Νίκο Βασιλάκη ο οποίος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το χωρισμό αλλα επιβεβαίωσε ότι η Νάντια περνούσε περισσότερο καιρό στην Ελλάδα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλα όσα μας είπε

Read More

And More