Νάντια Χαλαμανδάρη: Τέλος στο βασιλικό παραμύθι με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο!

Bόμβα στη βασιλική αυλή της Ισπανίας. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, φαίνεται ότι ζει χωριστά από τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hola.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso που μεταφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Hola!, το παραμύθι της Σταχτοπούτας που έζησε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη στη βασιλική αυλή της Ισπανίας, είχε άδοξο τέλος. Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό, που επικαλείται πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, η Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν ζει πια μαζί με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο.

Αφορμή ήταν ότι η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να ζει ο καθένας στη χώρα του, κάτι που και οι δυο είναι αποφασισμένοι να μην αλλάξει. Πηγές από το παλάτι διοχέτευσαν την είδηση, ότι χωρισμός τους είναι γεγονός.

Ο τίτλος του περιοδικού είναι σαφής: “Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμνδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουνπρόθεση ν’ αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον.”

Δεν έχει περάσει ούτεε χρόνος από τότε που ο ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε, ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη άρχισαν να ζουν το δικό τους παραμύθι. Όλα έδειχαν ρόδινα στις 31 Μαΐου 2016, όταν είπαν το “ναι” σε μια τελετή που έγινε στο δημαρχείο του Παλιού Φαλήρου, μόλις πέντε μέρες προτού καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί, στο οποίο έδωσαν το όνομα Νικόλαος.

Η επιθυμία της βασιλικής οικογένειας, είναι η Νάντια να ταξιδέυει συχνά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει περισσότερο τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Read More

And More