Naomi Campbell: Τόλμησε να βάλει στα 43 της το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει στα 22! Φωτό

Για τις περισσότερες γυναίκες, η σκέψη του να είναι σε θέση να φορέσουν το ίδιο φόρεμα που φορούσαν 21 χρόνια πριν, είναι σχεδόν αδιανόητη.

Αλλά η Naomi Campbell έκανε ένα flash back στο παρελθόν της μόδας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, φορώντας το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει δύο δεκαετίες πριν.

//

Ενώ οι περισσότεροι θνητοί δεν είναι σε θέση να φορέσουν αυτό το τολμηρό Atelier Versace ρούχο σε οποιαδήποτε ηλικία, το 43χρονο supermodel πραγματικά εντυπωσίασε καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί ενός Gala στη Νέα Υόρκη.

Δύο δεκαετίες αργότερα, η Naomi φαινόταν εξίσου εντυπωσιακή, αλλά επέλεξε ένα πιο ώριμο στυλ με απλά χρυσά κοσμήματα και ένα κομψό και εκλεπτυσμένο bob κούρεμα.

Παρόλο που είναι 43 ετών, παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, παγκοσμίως, και μετά από μια καριέρα που εκτείνεται σχεδόν 30 χρόνια, μπορεί ακόμα να διεκδικεί αστρονομικά ποσά σαν αμοιβή για τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα.

Και ενώ μπορεί να ήταν γενετικά ευλογημένη με ένα γρήγορο μεταβολισμό και μια νεανική εμφάνιση που οι περισσότερες γυναίκες μπορούν μόνο να ονειρεύονται, η Naomi παραδέχθηκε ότι τηρεί μια αυστηρή δίαιτα και έντονη σωματική άσκηση για να διατηρήσει την απίστευτη σιλουέτα της.

/

Όπως δήλωσε στην Oprah Winfrey: Δεν τρώω τίποτα που να περιέχει γλουτένη. Έχω σταματήσει να τρώω κρέας εδώ και ενάμιση χρόνο. Όσο μεγαλώνουμε, όλα αλλάζουν επάνω μας, και υπάρχει φυσικός τρόπος για άσκηση. Νομίζω ότι είναι σημαντικό και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσουμε καλή την εικόνα μας.

Όταν Naomi θέλει να χάσει γρήγορα κιλά, αποτοξινώνει τον οργανισμό της καταναλώνοντας μόνο ένα κοκτέιλ από σιρόπι σφενδάμου, πιπέρι καγιέν, χυμό λεμονιού και νερό.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να το κάνω αυτό τρεις φορές το χρόνο. Το μεγαλύτερο διάστημα που το έχω κάνει είναι για 18 ημέρες. Είναι καλό να καθαρίζουμε τον οργανισμό μας μια στο τόσο.

Read More

And More