Νάσος Παπαργυρόπουλος: Απαντά με βίντεο στον Τάσο Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

Μέσω instagram απαντά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στον Τάσο Τεργιάκη μετά τα λεγόμενά του στο «Πρωινό» του ANT1.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή, όπου και ρωτήθηκε για το πατρικό του σπίτι που πουλήθηκε μέσω πλειστηριασμού, μετά από οφειλές του πατέρα του, ο Τάσος Τεργιάκης σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα…

«Ένας άνθρωπος ο οποίος παίρνει δάνειο, χτίζει σπίτι και μετά του το παίρνει το “κοράκι” όπως λέει ο κόσμος, δεν είναι το ίδιο στη ζυγαριά, δεν είναι το ίδιο με έναν επιχειρηματία, από τον οποίο έχουν περάσει εκατομμύρια, έχει χτίσει τριώροφα, τετραώροφα και πολυκατοικίες και του παίρνουν για χρέη το σπίτι», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Η απάντηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Με βίντεο στις οποίες αναπαράγονται τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απαντά για τις δηλώσεις που «κόπηκαν» στο μοντάζ αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν από τον Τάσο Τεργιάκη.

«Ρωτήθηκα πιο ήταν το έναυσμά μου για να κατέβω στην πολιτική και είπα πως ένα έναυσμα μου ήταν που είδα το πατρικό μου να χάνεται, ότι είδα τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών να παίρνουν το σπίτι που μεγάλωσα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Είπα και κάποια πράγματα ακόμα τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα. 

Είπα αφήστε εμένα γιατί μπορεί να με γνωρίζει ο κόσμος, έχω αυτό το βήμα εδώ και μπορώ και μιλάω δημόσια, να δούμε τι θα κάνουμε για τους άλλους. Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ο πατέρας, η μάνα, η οικογένεια πού θα πάει, ο γιος να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ, να βλέπει το πατρικό να χάνεται, τους γονείς του να κλαίνε, αυτά είπα. Γιατί… ο πόνος δεν μετριέται με τ.μ. κύριέ μου», απάντησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos)

Read More

And More