Νάσος Παπαργυρόπουλος: Έκανε τον αδερφό του… μπάρα γυμναστικής και προπονείται στο σπίτι!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού, μένει σπίτι και φαίνεται πώς έχει βρει τους πιο δημιουργικούς τρόπους να περνά τον χρόνο του.

Μέσα από τα social media, ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του στην καραντίνα, αλλά και χιουμοριστικά βίντεο που γυρίζει με το κινητό του στην δημοφιλή εφαρμογή Tik Tok.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις τους, ωστόσο, τον είδαμε να κάνει γυμναστική στην αυλή του, προκειμένου να διατηρηθεί fit ακόμα και τώρα που γυμναστήρια και χώροι άθλησης είναι κλειστά.

Ωστόσο, ο Νάσος δεν έκανε μια απλή προπόνηση. Προς έκπληξη όλων μετέτρεψε τον αδερφό του, Άρη, σε μπάρα γυμναστικής και ξεκίνησε να τον ανεβοκατεβάζει, όσο εκείνος έπαιζε με το κινητό του.

Δες την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν λες στον Άρη σε περίοδο καραντίντας να κάνετε γυμναστική μαζί… @ari_papargyropoulos . . . . #fitness #homegym #quarantine #homeworkout #menoumespiti #funny #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις

Read More

And More