Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ξάφνιασε τους περαστικούς στη Γλυφάδα κάνοντας ρόλερ, ημίγυμνος

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έχει καλή σκηνική παρουσία αλλά και φωνή όπως διαπιστώσαμε στο τελευταίο J2US. Ωστόσο για να έχει κι ένα τόσο γυμνασμένο κορμί, αθλείται καθημερινά, πολλές ώρες και με πολλούς τρόπους.

Αυτή τη φορά οι περαστικοί στη Γλυφάδα ξαφνιάστηκαν βλέποντας έναν ημίγυμνο και καλογυμνασμένο νεαρό να κάνει ρόλερ στη Γλυφάδα. Ο Νάσος δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε από τους παπαράτσι που τον απαθανάτισαν να γυμνάζεται με τη συγκεκριμένη αμφίεση στη Γλυφάδα..

Ο Νάσος πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή του στα “Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, είχε μιλήσει για το πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία!

“Την τελευταία φορά στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν… Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία και πας στα μέρη που θες είναι με το τρένο. Εκεί στήνονται ψεύτικοι ελεγκτές και εκδότες εισιτηρίων και σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα και εγώ. Τους ρώτησα και εγώ που να πάω για τα εισιτήρια και με έστειλαν στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο. Ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν ουσιαστικά να σε πείσει να πας αλλού, κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν”.

Φωτογραφίες by NDP

 

 

 

Read More

And More