Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι αποκαλύψεις για το Survivor και τη σχέση του με την Σπυροπούλου!

Γοητευτικός, έξυπνος και πράος… Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν αναμφίβολα η «ήρεμη δύναμη» του φετινού Survivor και ο άνθρωπος που μπήκε στο παιχνίδι και πέταξε από πάνω του την ταμπέλα του «κακομαθημένου» που κάποιοι του είχαν βάλει, αποδεικνύοντας ότι καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Εκείνος, όμως είτε ήταν στους Διάσμηους, είτε στους Μαχητές έδειξε την αλήθεια του, μίλησε με λόγια σοφά και έμεινε μακριά από ίντριγκες και μικρότητες.

Έχοντας βγει πια από το παιχνίδι και επιστρέφοντας στην Αθήνα, από τον Άγιο Δομίνικο, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μιλά για όλους και για όλα. Ο ίδιος αποκαλύπτει στο Down Town πως έχει ταξιδέψει πολύ και πώς η ζωή του έχει αντιθέσεις. Από τα καλοκαίρια στον Παρνασσό και τη βοσκή των ζώων ως παιδί, το ταξίδι στις Ινδίες, τη ζωή στο Άγιον Όρος, αλλά και τα χλιδάτα πάρτυ στο Los Angeles, ο Νάσος έχει ζήσει πολλά και έχει επιλέξει τι τον κάνει τελικά χαρούμενο.

Μιλώντας, αρχικά για την απόφασή του να συμμετέχει στο Survivor, ο Νάσος ανέφερε: «Θεώρησα πως ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω ως Νάσος, αλλά και η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Σαφώς και είχα ανασφάλεια για το πώς θα φανώ, αλλά από την άλλη είπα ας πάω και ό,τι γίνει».

Για την σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκάλυψε: «Την Κωνσταντίνα την ήξερα και πριν από το παιχνίδι. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας κάτι ερωτικό. Ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε φίλοι».

Τέλος στην ερώτηση αν έχει σχέση, απάντησε ως εξής: «Έχω να κάνω σχέση για πάνω από 15 μήνες. Ήμουν ανάμεσα σε LA – Αθήνα και μετά Survivor» και συμπληρώνει: «Θέλω πιο ήρεμα πράγματα. Περνάω καλά με τον εαυτό μου. Δεν ψάχνω μια σχέση για να γεμίσω το χρόνο μου».

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More