Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παρακολούθησε την επετειακή συναυλία του νονού του Τόλη Βοσκόπουλου [pics, video]

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές στα νησιά της χώρας μας και τις στιγμές χαλάρωσης που έζησε μετά το τέλος του Survivor, έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο Νάσος μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι επιβίωσης, απέσπασε όμως τις καλύτερες κριτικές και έδειξε μια πλευρά του χαρακτήρα του που μέχρι τώρα λίγοι ήξεραν.

Ο Νάσος, έχει βαφτιστεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλέκα Κανελλίδου και όπως ήταν λογικό δεν γινόταν να λείπει από την επετειακή συναυλία του νονού του για τα 60 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Τόλης έχει “μεγαλώσει” γενιές και γενιές ανθρώπων και αυτός είναι και ο λόγος που πλήθος κόσμου τον τίμησε με την παρουσία του.

Ο Νάσος παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με την γυναίκα του νονού του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου ενώ δεν σταμάτησε να ανεβάζει βιντεάκια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συγχαίροντας τον τραγουδιστή για την προσπάθεια που κάνει στα 76 του χρόνια. Μετά το τέλος της συναυλίας επισκέφτηκε το νονό του στο καμαρίνι και έβγαλαν μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία από την τιμητική βραδιά.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More