Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το πρώτο μήνυμα για τη συμμετοχή του στο Νomads

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor 2. Είχε κερδίσει την συμπάθεια των συμπαικτών του και την αγάπη του κόσμου λόγω του χαρακτήρα του. Πλέον θα είναι μέλος της ομάδας των “εισβολέων” στο Nomads. Έχει φτάσει στη Μαδαγασκάρη μαζί με άλλους επτά πρώην παίκτες του Survivor.

Λίγο πριν την “εισβολή” του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τα social media. Ο πρώην Survivor δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του και έγραψε το δικό του μήνυμα για τη συμμετοχή του στο Nomads:

“Μια καινούργια περιπέτεια αρχίζει και πάλι, είμαι σίγουρος πως κανείς δεν το περίμενε, ούτε εγώ ο ίδιος θα μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα θα έβαζα τον εαυτό μου σε ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία. Αυτή όμως ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, μετά από ούτε πέντε μήνες, με τις δυνάμεις που έχω καταφέρει να ξανά συγκεντρώσω αλλά και με την εμπειρία που πλέον έχω, να δώσω και πάλι ό,τι έχω για να επιβιώσω και να αγωνιστώ σε κάτι όμοιο αλλά την ίδια στιγμή τόσο πολύ διαφορετικό, όμως πάνω απ’ όλα να ταξιδέψω και να ευχαριστηθώ μέσα από ακόμα ένα παιχνίδι! Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίζετε για άλλη μια φορά και δεν ξεχνώ πως εσείς μεγιστοποιείτε τη δύναμη μου!”

Την ερχόμενη Πέμπτη όπως είδαμε και στο trailer του ΑΝΤ1 οι εισβολείς θα έρθουν για αλλάξουν τα δεδομένα στο Nomads.

Read More

And More