Ναταλί Κάκκαβα: Απαντά για την επιστροφή στην τηλεόραση – «Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι δεν με ενδιαφέρουν απαραίτητα»

Με αφορμή την υποψηφιότητά της στον Δήμο Σαρωνικού, η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη, για την υποψηφιότητά της, τον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Πώς αποφάσισες να κατέβεις υποψήφια δηµοτική σύµβουλος στον ∆ήµο Σαρωνικού;

Αποφάσισα να κατέβω µε την παράταξη «Σαρωνικός ξεκινάµε», µε υποψήφιο δήµαρχο τον ∆ηµήτρη Παπαχρήστου. Τα τελευταία χρόνια ζω µόνιµα στο Λαγονήσι, ενώ από την παιδική µου ηλικία πήγαινα σε αυτόν τον πανέµορφο τόπο και έχω τις καλύτερες αναµνήσεις. Ενώ όµως η περιοχή είναι ευλογηµένη µε φυσική οµορφιά, υπάρχουν πάρα πολλά προβλήµατα, όπως η καθαριότητα, η οδική ασφάλεια και το κακό οδικό δίκτυο. ∆εν έχουµε παιδικές χαρές, δεν έχουµε δηµοτική συγκοινωνία και πολλά άλλα, για τα οποία θεωρώ πως µαζί µε την παράταξή µας και τον υποψήφιο δήµαρχο µπορούµε να συµβάλουµε στη βελτίωση και την επίλυσή τους.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Εγώ εργάζοµαι στην τηλεόραση τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια, µε ένα διάλειµµα δύο ετών. Φυσικά, είναι η δουλειά που λατρεύω, φυσικά είναι η συνήθεια, φυσικά την αγαπώ και, ναι, µου λείπει.

Σε γνωρίσαµε ως παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στο Mega. Θα έλεγες ξανά τον καιρό;

Από όλα όσα έχω κάνει στην τηλεόραση µέχρι σήµερα, η µεγάλη µου λατρεία παραµένουν αυτά τα 17 χρόνια που έλεγα τον καιρό. Εχω µάθει στη ζωή µου ποτέ να µη λέω «ποτέ».

Με τον σύζυγό σου είστε 14 χρόνια µαζί. Εχετε περάσει κρίση;

Μεγάλη κρίση µάς έχει ευλογήσει ο Θεός και δεν έχουµε περάσει. Φυσικά, σε µια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες. Οµως, επειδή µας ενώνουν κοινές αρχές και η ανάγκη να διατηρήσουµε την οικογένειά µας, αυτό επιλύει οποιαδήποτε µικρή ή µεγάλη δυσκολία προκύπτει στην καθηµερινότητά µας.

Τον ζηλεύεις;

Ενας από τους λόγους που λατρεύω τον Γρηγόρη είναι ότι µε έχει κάνει να νιώσω από την αρχή της σχέσης µας τόσο µεγάλη ασφάλεια που δεν νιώθω ζήλια. Τώρα, µικρά σκιρτήµατα, πειράγµατα και µικροζήλιες φυσικά και είναι το αλατοπίπερο της καθηµερινότητάς µας.

Θέλεις να επιστρέψεις στην τηλεόραση;

Θα µε ενδιέφερε να επιστρέψω σε ένα περιβάλλον και σε µια συνθήκη που θα µε έκανε να νιώθω ασφαλής και χαρούµενη. ∆εν µε ενδιαφέρουν απαραίτητα οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι, αλλά για µένα προέχει η καλή συνεργασία.

Read More

And More