Νάταλι Κάκκαβα: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της “‘Ενα βράδυ ψηλάφησα στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο” – Το ηχηρό μήνυμά της

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της έκανε η Νάταλι Κάκκαβα, δίνοντας συνάμα ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες πως η πρόληψη και οι συχνές εξετάσεις σώζουν ζωές.

Η Νάταλι μίλησε για την περιπέτεια που έζησε 14 μήνες πριν όταν ψηλάφισε στο στήθος της ένα περίεργο ογκίδιο. Διάβασε την εξομολόγηση και το μήνυμά της για όλες τις γυναίκες

Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ενα βράδυ ψηλαφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκιδιο..
Δεν μπορω να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν…Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε..
Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη..Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες..
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτε να κλαίμε..


Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδενωμα μαστού.. Ανακούφιση..
Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλα γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα..Να μη με χρειάζονται άλλο..
Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστου κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο..Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια..Μέχρι να ακούσω το “Ολα καλά” η καρδιά μου πάει να σπάσει..
Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας..
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία..Ειδικα γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν..Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Read More

And More