Ναταλί Κάκκαβα: Συγκινεί το μήνυμα στήριξης στον σύζυγό της μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Apha!

Την λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha έκανε γνωστή χθες, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο δημοσιογράφος έπειτα από 14 χρόνια δεν θα είναι πια στο δυναμικό του σταθμού και με μία συγκινητική ανάρτηση του στα social ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά και τα πρόσωπα που δέθηκε όσο ήταν εκεί. Βέβαια από το κείμενο του δεν έλειψαν και τα υπονοούμενα που μίλαγαν για απογοήτευση από ορισμένα άτομα.

Στην δύσκολη αυτή φάση της ζωής του ο Γρηγόρης φυσικά δεν είναι μόνος του αλλά έχει όπως πάντα δίπλα του την οικογένεια του. Η σύζυγος του, Ναταλί Κάκκαβα, στέκεται σαν βράχος δίπλα του και στα εύκολα και στα δύσκολα και του δείχνει την αγάπη της αλλά και τον θαυμασμό της. Η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της μήνυμα για το άσχημο αυτό γεγονός  και ευχαρίστησε τον άνθρωπο της για την υπέροχη οικογένεια που έφτιαξε μαζί του.

“Σήμερα ήταν ομολογουμένως μια μεταβατική ημέρα για μας. Η ζωή και οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά… Στο τέλος της ημέρας όμως το μόνο που μετράει για μας είναι να είμαστε μαζί και ενωμένοι… Γρηγόρη μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη οικογένεια που δημιουργήσαμε… Τα παιδιά σου κι εγώ σ αγαπάμε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο… Το φιλαράκι σου…”

Read More

And More