Ναταλί Κάκκαβα: Το φιλί στον Γρηγόρη Γκουντάρα και το τρυφερό μήνυμα – «Απλά ευγνώμων»

Ανάρτηση αγάπης από τη Ναταλί Κάκκαβα, η οποία για άλλη μια φορά, εκφράζει δημοσίως τα συναισθήματά της προς τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, πρόσφατα με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε πως πουλά το σπίτι το οποίο απέκτησαν το 2005 προκειμένου να αποπληρώσει το ελβετικό δάνειο.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα και οι τίτλοι με το οποίο τα media παρουσίασαν το θέμα, έκαναν τον Γρηγόρη Γκουντάρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με νέα ανάρτηση.

«Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι επειδή μου λέει Νάταλι υπάρχουν κάτι τίτλοι “μένουν στο δρόμο τους αναγκάσανε να πουλήσουν το σπίτι” και τα λοιπά. Δεν μένουμε στο δρόμο μένουμε στο σπίτι της Ναταλί στο Λαγονήσι εδώ και τεσσεράμισι χρόνια», απάντησε ο δημοσιογράφος, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πόλη του, τη Λάρισα με την οικογένειά του.

Στο πλευρό του πάντα η γυναίκα της ζωής του, Ναταλί Κάκκαβα η οποία δημοσίευσε φωτογραφία με το τρυφερό τους φιλί, αλλά και δύο στιγμιότυπα με τους γιους τους.

«Απλά ευγνώμων… Γρηγόρης+Ναταλί, Οδυσσέας+Μάρκος», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Read More

And More