Site icon TLIFE

Η Νάταλι Θάνου φωτογραφίζεται για το TLIFE: Ο γιος της, ο ευτυχισμένος γάμος και η τηλεοπτική επιστροφή

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Νάταλι Θάνου θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στα Playmate του Star το 2007, όπου και κέρδισε την πρώτη θέση. Από τότε ακολούθησαν δεκάδες φωτογραφήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και τρία singles, μιας και η sexy Νάταλι αποφάσισε να κάνει στροφή στο τραγούδι. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως, η ζωή της έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό. Το πρώην μοντέλο είναι πλέον μία τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Η 33χρονη πλέον Νάταλι απέκτησε με τον άντρα της ζωής της και γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Καρέλα ένα πανέμορφο γιο, τον Άρη, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η ευτυχισμένη μανούλα έχει αφιερωθεί πλήρως τόσο στον σύζυγό της, όσο και στον γιο τους, έχοντας αφήσει πίσω της την καριέρα του μοντέλου. Αυτή βέβαια είναι και η σημαντικότερη απόφαση που έχει πάρει στην ζωή της και δεν μετάνιωσε ποτέ!

Τώρα, μάλιστα, που ο μικρός Άρης αρχίζει να μεγαλώνει, η Νάταλι Θάνου αποφάσισε να ξεκινήσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της! Ένα από αυτά είναι η δημιουργία του προσωπικού της blog “Natali’s Blog”, στο οποίο γράφει αποκλειστικά η ίδια θέματα που αφορούν τη ζωή της, τις μαμάδες, συνταγές αλλά και ταξιδιωτικά άρθρα. Η ίδια μίλησε στο TLIFE για το πώς της ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει το προσωπικό της blog, για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, για τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της αλλά και μας αποκάλυψε το μυστικό της για ένα τόσο καλλίγραμμο κορμί.

Δημιούργησες ένα προσωπικό Blog. Τι περιλαμβάνει και πώς σου ήρθε η ιδέα να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο;

Το blog μου λέγεται Natalie’s blog. Μου άρεσε από μικρή πάρα πολύ να γράφω, γενικά γράφω πάρα πολύ. Ήταν πάθος μου και κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο δεν δουλεύω, που έχω κάνει τον γιο μου – τα τελευταία 3 με 4 χρόνια – και ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω κάνει στην ζωή μου, γιατί έχω ζήσει όλες τις στιγμές, τις πιο όμορφες με τον γιο μου, πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικό, δηλαδή από τις καλύτερες αποφάσεις! Οπότε, ξεκίνησα το blog μου τα Χριστούγεννα και έχω επικεντρωθεί πολύ στη μαμά και το μωρό αλλά και στις γυναίκες. Έχουμε πολλά θέματα ομορφιάς, styling και πολλές συνταγές γιατί μου αρέσει πολύ η μαγειρική και να φτιάχνω γλυκά. Επίσης έχουμε πολλά θέματα με ταξίδια, γιατί μ’ αρέσει να ταξιδεύω πολύ και συνεργάζομαι με ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία.

Και έτσι προέκυψε η ιδέα, μιας και τώρα που έγινα μητέρα η ζωή μου είναι τελείως διαφορετική και με βολεύει να δουλεύω και να γράφω από το σπίτι και να μοιράζομαι με τον κόσμο αυτά που με εμπνέουν! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, γιατί είναι πραγματικά αυτό ακριβώς που ήθελα. Όλο το concept, όλα τα θέματα είναι δικά μου, από τις φωτογραφίες μέχρι το περιεχόμενο. Ό,τι βλέπεις είναι δικό μου και χαίρομαι πολύ γιατί υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Το κανάλι σου στο YouTube τι περιλαμβάνει; Τι θα δούμε από εδώ και πέρα;

Είναι πολύ πρόσφατο! Μαζί με το blog μου άνοιξα και το κανάλι μου στο YouTube, στο οποίο μιλάω για διάφορες εμπειρίες που έχω εγώ ως γυναίκα. Δίνω και συμβουλές στις μαμάδες και ειδικά στις νέες μαμάδες που είναι τόσο αγχωμένες και χρειάζονται να ακούσουν χρήσιμα πράγματα – γιατί και εγώ έχω περάσει τα ίδια – και θέλω να τις βοηθήσω. Από την διατροφή μέχρι tutorial για μαλλιά και μακιγιάζ. Πολύ απλά πράγματα, όμως!

Αυτά τα χρόνια είχες κάποια τηλεοπτική πρόταση;

Τώρα πολύ πρόσφατα. Και πολύ σύντομα θα γίνει κάτι για το οποίο επίσης είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Θα κάνω μια νέα τηλεοπτική εκπομπή, η οποία είναι ακριβώς πάνω στα μέτρα μου και σε αυτό που κάνω! Θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό.

Πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά τον ερχομό του γιου σου; Ήταν το όνειρό σου να γίνεις μητέρα;

Ναι, πάντα ήθελα να γίνω μαμά! Ήθελα οικογένεια, γιατί είμαι πολύ συναισθηματικό κορίτσι και τώρα είμαι πολύ παραδοσιακή μαμά. Έχω βρει το νόημα της ζωής, είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να υπάρξει. Έχει αλλάξει εντελώς η ζωή μου, γιατί πριν ταξίδευα σχεδόν κάθε εβδομάδα και με το τραγούδι που είχα ασχοληθεί και φυσικά με το modelling, αλλά τώρα τα ταξίδια έχουν μειωθεί σε τεράστιο βαθμό.

Επίσης έχει αλλάξει εντελώς και η καθημερινότητά μου. Ξυπνάω από πάρα πολύ νωρίς, ενώ παλιά ξύπναγα αρκετά αργά. Περνάω όλο μου τον χρόνο με τον γιο μου τον Άρη, τον παίρνω σχεδόν παντού και έχουμε δεθεί έτσι πάρα πολύ! Το απολαμβάνω τόσο πολύ!

Με τον γιο μου έχω τρέλα! Είμαστε τρελά δεμένοι. Θέλω μόνο να κάθομαι, να τον βλέπω και να τον καμαρώνω για οτιδήποτε κάνει. Είναι τόσο χαρισματικό παιδί ο Άρης και τους μαγεύει όλους γύρω του. Μ’ αρέσει να του κάνω όλα τα χατίρια και είναι ευγνώμων για αυτό. Ξέρει να λέει “σ’ ευχαριστώ” και “συγγνώμη” και μου λέει τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα ότι με αγαπά.

Ποια είναι τα μυστικά σου για ένα τόσο καλλίγραμμο σώμα;

Είμαι πολύ χαρούμενη με το σώμα μου, γιατί έκανα μία αποτοξίνωση πριν ένα μήνα! Λέγεται master cleanse και δεν πιστεύω ότι μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες, αλλά εμένα που ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο για απώλεια βάρους, αλλά είναι κάτι που καθαρίζει όλο το σώμα και κάνει καλό στον οργανισμό μας. Με αυτή τη διαδικασία, έχω χάσει δύο κιλά και μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ καλά με αυτό! Δεν προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, αλλά γυμνάζομαι πολύ, πίνω πολύ νερό και κάνω αυτή την αποτοξίνωση μία φορά τον χρόνο.

Είχες μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα στο modelling, πριν έρθει στην ζωή σου ο γιος σου. Έβγαλες χρήματα από αυτή την δουλειά;

Ναι, εννοείται ό,τι έβγαλα χρήματα. Αλλά όχι μόνο από το modelling, αλλά και από το τραγούδι, γιατί έβγαλα τρία singles τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Δεν θα άλλαζα ποτέ αυτή την περίοδο της ζωής μου, την έζησα στο έπακρο!

Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή σου;

Είμαι πολύ ρομαντική γυναίκα και πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά! Άλλωστε έτσι παντρεύτηκα. Γνώρισα τον άντρα μου, ερωτευτήκαμε και μέσα σε δύο μήνες παντρευτήκαμε και κάναμε παιδί.

Με τον σύζυγο σου είστε ερωτευμένοι ακόμα; Γιατί δεν τον βλέπουμε στα social media; Είναι κάτι που έχεις επιλέξει εσύ ή εκείνος;

Είμαστε πολύ καλά και πολύ ερωτευμένοι! Ναι, δεν τον βλέπετε καθόλου αλλά μακάρι να τον βλέπατε, εγώ θέλω πολύ. Δεν θέλει καθόλου να βγαίνει στα social media, σε αντίθεση με εμένα που είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σέβομαι πολύ τον άντρα μου που δεν θέλει να ασχολείται με τα social media, είναι ένα χαρακτηριστικό του που μου αρέσει πολύ. Αλλά για αυτό τον λόγο, όλοι νομίζουν ότι έχουμε χωρίσει. Δεν έχουμε χωρίσει, απλά δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Φυσικά είναι κάτι που το σέβομαι.

Πώς ήταν η παιδική σου ηλικία;

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Βελιγράδι, στη Σερβία. Η παιδική μου ηλικία ήταν καταπληκτική, γιατί οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ καλοί! Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με στήριζαν από την πρώτη στιγμή και είχα τρομερή υποστήριξη και από εκείνους, αλλά και από την αδερφή μου, με την οποία είμαστε τρομερά δεμένες και την αγαπώ πολύ. Εγώ έφυγα από το Βελιγράδι από 17 χρονών και όταν ήρθα στην Ελλάδα, την ερωτεύτηκα και αποφάσισα να μείνω εδώ, ενώ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Ερωτεύτηκα τον ήλιο, το μπλε χρώμα και την ιστορία της Ελλάδας.

Ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια και “σπασίκλω” με τα μαθήματα. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αστροναύτης και να ταξιδέψω στο διάστημα!

Ευχαριστούμε πολύ το Somewhere Hotel στην Βουλιαγμένη για την φιλοξενία

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Make up: Δήμητρα Χούτα

Συνέντευξη – Επιμέλεια κειμένου: Άννα Κοντογιάννη

© 2024 tlife.gr