Ναταλία Δήμου: Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μια ρομαντική τελετή! Φωτογραφίες

Ο κορονοϊός τούς έβαλε εμπόδια, αλλά τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της δεν πτοήθηκαν.

Ο λόγος για τη γλυκιά ηθοποιό Ναταλία Δήμου και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο, που μπορεί να ήταν ένα από τα πολλά ζευγάρια που έπεσαν θύματα της πανδημίας, με τα «αγκάθια» στην τέλεση του γάμου τους να δίνουν και να παίρνουν λόγω των μέτρων, αλλά τελικά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Έτσι, λοιπόν, η ηθοποιός, η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Οι συμμαθητές» και πέρυσι την είδαμε στην «Γυναίκα χωρίς όνομα», που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό, έζησε την ωραιότερη στιγμή της ζωής της επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά της με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Ναταλία ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της έχοντας κοντά της λίγους συγγενείς και φίλους, όπως εξάλλου απαιτούν τα μέτρα προστασίας. Το μυστήριο τελέστηκε σε ένα κτήμα στο Κορωπί, με κουμπάρους τους φίλους τους Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη.

Η ηθοποιός έλαμπε από ομορφιά μέσα στο λευκό νυφικό της και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ ο καλός την ήταν άκρως γοητευτικός με το σμόκιν του και δεν σταμάτησε να χαμογελά από τη στιγμή που έφτασε στην εκκλησία.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More