Ναταλία Δήμου: Η ηθοποιός παντρεύεται τον αγαπημένο της Αλέξανδρο την Παρασκευή!

Τον αγαπημένο της Αλέξανδρο παντρεύεται την Παρασκευή το απόγευμα η ηθοποιός Ναταλία Δήμου! Η όμορφη ηθοποιός που γνωρίσαμε στο σήριαλ “Οι συμμαθητές” και την σεζόν που πέρασε την απολαύσαμε στη σειρά του Ant1 “Γυναίκα χωρίς όνομα” θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της!

Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί και έχουν ταιριάξει σε όλα! Ακόμα και στη γυμναστική που λατρεύουν και οι δυο και είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν μετά το πρωινό ξύπνημα και τον καφέ! Ο Αλέξανδρος έκανε πρόταση γάμου στη Ναταλία πέρσι και ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού! Τώρα όμως την Παρασκευή το απόγευμα, η όμορφη Ναταλία θα σταθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Αλέξανδρου έχοντας κοντά της λίγους συγγενείς και φίλους, όπως εξάλλου απαιτούν τα μέτρα προστασίας.

Η Ναταλία και ο Αλέξανδρος θα παντρευτούν σε ένα κτήμα στο Κορωπί και θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε Θεό και ανθρώπους με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη!

Το νυφικό έτοιμο περιμένει τη Ναταλία για να το φορέσει και να γίνει η πιο όμορφη νύφη!

Το Tlife τους εύχεται βίον ανθόσπαρτον!

 

Read More

And More