Ναταλία Δήμου στο TLIFE: Η ζωή χωρίς κρέας, τα μυστικά για τέλειο κορμί, και η “Γυναίκα χωρίς όνομα”!

Η Ναταλία Δήμου είναι ένα όμορφο ταλαντούχο κορίτσι που έχει καταφέρει πολλά στο χώρο της υποκριτικής παρά το γεγονός ότι είναι μόνο 28 ετών! Την γνωρίσαμε καλύτερα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Αnt1 “Οι συμμαθητές” ενώ τώρα παίζει στην καθημερινή και πετυχημένη σειρά του Ant1, “Γυναίκα χωρίς όνομα”! Η Ναταλία που γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά είναι μια νέα ανερχόμενη ηθοποιός με στόχους όραμα και ξέρει τι θέλει από τη ζωή της!

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος την ακολούθησαν στο γυμναστήριο και όπως θα δεις στις φωτογραφίες η Ναταλία που είναι και vegeterian τα τελευταία χρόνια γυμνάζεται σκληρά και η γυμναστική πλέον είναι για εκείνη τρόπος ζωής!

Η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται την Ευγενία στο σήριαλ ‘Γυναίκα χωρίς όνομα” αποκαλύπτεται σήμερα στο TLIFE. Μας λέει πως εξαφάνισε το κρέας από την καθημερινή της ζωή, ποια γυμναστική της χαρίζει το υπέροχο κορμί της, αν προδώθηκε από σύντροφό της αλλά και πως ζει μόνη της από τα 18 της χρόνια! Η Ναταλία μας εκμυστηρεύεται επίσης,  αν ζηλεύει τον σύντροφό της αλλά και που ξοδεύει τα περισσότερα λεφτά της!

Γυναίκα χωρίς όνομα – μίλησε μας για το ρόλο σου στη σειρά

Στην καθημερινή, επιτυχημένη σειρά του ANT1 , Γυναίκα χωρίς όνομα, υποδύομαι την Ευγενία. Μία γυναίκα με δυναμισμό,το δεξί χέρι του παιδικού της φίλου Γεράσιμου Χατζή και καθώς περνάει ο καιρός , βλέπουμε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του!

Πόσο δύσκολο είναι για μια νεαρή ηθοποιό να κάνει καριέρα;

Αγάπη , πάθος , υπομονή και πολλή δουλειά, για να χτίσουμε ό, τι πιο όμορφο και υγιές μπορούμε. Ναι, είναι δύσκολο να κάνει κάποιος ή κάποια καριέρα, πολλές φορές βρίσκουμε εμπόδια, αλλά το ιδανικό είναι να μην ξεχνάμε τον στόχο μας και από που ξεκινήσαμε για να τον καταφέρουμε. Όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να υπάρχουν τα παραπάνω στοιχεία!

Δηλώνεις και είσαι vegeterian – Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για την καθημερινότητά σου

Είμαι vegeterian τα τελευταία 5 χρόνια! Αυτό σημαίνει ότι τρέφομαι σωστά , δεν μου έχει λείψει καθόλου το κρέας και δεν βρίσκω κανένα εμπόδιο στην καθημερινότητά μου, όσον αφορά τα γεύματά μου! Οι επιλογές που έχω , είναι πάρα πολλές!

Έχεις ένα υπέροχο κορμί! Τι γυμναστική κάνεις;

Γυμνάζομαι τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα και κάνω crossfit τα τελευταία δύο χρόνια. Ανέκαθεν γυμναζόμουν και έχω δοκιμάσει τα περισσότερα αθλήματα, είναι πλέον τρόπος ζωής! Νιώθω ευεξία και ευτυχία μετά απο κάθε workout !

Πες μας δυο ελαττώματα σου που δεν αντέχεις ούτε συ!

Δεν μπορώ να κρύψω την δυσαρεσκεία μου, διαγράφεται αμέσως στο πρόσωπο μου και αρκετές φορές είμαι κυκλοθυμική .

Ζηλεύεις τον σύντροφό σου; (η ζηλεύει εκείνος περισσότερο;)

Θεωρώ πως δεν υπάρχει σχέση , στην οποία δεν έχουν ζηλέψει και οι δύο πλευρές. Δεν είναι λογικό και όποτε το ακούω δυσκολεύομαι να το πιστέψω!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό πρόγραμμα στην τηλεόραση; 

Γυναίκα χωρίς όνομα !!!!!

Έχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας σου;

Δεν έχω δεχθεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς μου, γιατί ειλικρινά δεν τολμούν να το κάνουν ακόμα κι αν ήθελαν.

Ποιο είναι το όνειρό σου στην υποκριτική;

Το όνειρό μου πραγματοποιείται κάθε φορά που μεταμορφώνομαι μέσω ενός ρόλου με σκοπό να του δώσω πνοή .

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα; Έχεις ξοδέψει ποτέ κάποιο μεγάλο ποσό για να αποκτήσεις κάποιο fashion item;

Την μόδα την παρακολουθώ, όμως δεν ήμουν ποτέ υπέρ του να ακολουθήσω ένα στυλ που είναι στην μόδα, γιατί δεν με κάνει να έχω προσωπικό στυλ. Είναι ωραίο να υποστηρίζουμε ό, τι μας αρέσει, χωρίς να επηρεαζόμαστε με αυτό που υπάρχει κάθε χρόνο. Λατρεύω τα παπούτσια από μικρή! Έχω δώσει ένα σχετικά μεγάλο ποσό, μου αρέσει όμως τα περισσότερα χρήματα να τα δίνω σε ταξίδια και καλό φαγητό!

Ζεις με τους γονείς σου;

Ζω μόνη μου από τα 18 μου! Λόγω σπουδών, καθώς επίσης οι γονείς μου μέχρι πριν 2 χρόνια ζούσαν στην Γερμανία, συγκεκριμένα στο Μονάχο.

Τι δε θα έκανες ποτέ σε κάποιον;

Να πληγωσω ανθρώπους γύρω μου, τουλάχιστον όχι εσκεμμένα.

Έχεις προδωθεί από σύντροφό σου;

Δεν μπορώ να το πω προδοσια, απλώς όχι η πιο κατάλληλη συμπεριφορά! Δικαιολογείται λόγω ηλικίας, ήμασταν 20 χρόνων!

Τι αγαπάς περισσότερο σ΄αυτή τη ζωή;

Τους ανθρώπους που έχω γύρω μου , είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα, την Σάνσα (το boxer μου)και την δουλειά μου!

 

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος για το TLIFE

 

Read More

And More