Ναταλία Δραγούμη: Ξέγνοιαστες στιγμές με την Αποστολία Ζώη στην Λευκάδα!

Η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Λευκάδα. Η ταλαντούχα ηθοποιός και η γνωστή τραγουδίστρια έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψαν στο πανέμορφο νησί του Ιονίου, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν το Σαββατοκύριακο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Η Αποστολία Ζώη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις χαλαρές στιγμές της κολυμπώντας στα γαλανά νερά μιας πισίνας. Όπως η ίδια αποκάλυψε στην ανάρτησή της, την συγκεκριμένη εικόνα τράβηξε η Ναταλία Δραγούμη. Επίσης, πριν τρεις ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια μας έδειξε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στο ναό του Απόλλωνα στη Λευκάδα.

Όμως παράλληλα και η Ναταλία Δραγούμη δημοσίευσε μια φωτογραφία τραβηγμένη από την Αποστολία Ζωή, στην οποία την βλέπουμε να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας μπικίνι δίπλα σε μια πισίνα. Η ηθοποιός ποζάρει χωρίς φίλτρα και εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της.

Read More

And More