Ναταλία Δραγούμη: Οι φοβίες που έχει, η οικογένειά της και η… κρίση ηλικίας!

Ναταλία Δραγούμη: Οι φοβίες που έχει, η οικογένειά της και η… κρίση ηλικίας! | tlife.gr

Πολυπράγμων και ανήσυχο πνεύμα, είναι μια από τις γυναίκες που μπορούν να συνδυάζουν οικογένεια και καριέρα, θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Πάντα με μια εικονική ευκολία, που σίγουρα κρύβει από πίσω αρκετή προσωπική δουλειά και κόπο. Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια γυναίκα πολλών ταχυτήτων, ένα άτομο που πάντα εκπλήσσει και προσελκύει το ενδιαφέρον. Η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της με αφορμή την παράσταση και την καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «TOC TOC» στο περιοδικό TV Kous Kous και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Κώστα Σπυρόπουλο;

Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος χαλαρός, ευχάριστος και το μεταδίδει αυτό σε όλους. Δεν υπάρχουν εντάσεις και το μεταδίδει αυτό σε όλους. Δεν υπάρχουν εντάσεις και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό στην περιοδεία. Άλλωστε, για να περάσεις καλά στην περιοδεία, πρέπει να υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Υποδύεστε μια γυναίκα που πάσχει από μικροβιοφοβία. Δυσκολευτήκατε να την προσεγγίσετε;

Καθόλου, έχω πολλά κοινά μαζί της (γέλια). Είμαι κάπως υπερβολική, όχι τόσο με την καθαριότητα, όσο με το θέμα της σιχαμάρας.

Έχετε άλλες φοβίες;

Είμαι αρρωστοφοβική, θα έλεγα ότι απέκτησα αυτή τη φοβία μεγαλώνοντας και καθώς έγινα μητέρα. Για παράδειγμα, έχω πάντα μαντιλάκια αντισηπτικά στην τσάντα μου. Έχω μονίμως μαντιλάκια για τις επιφάνειες, για να σκουπίσω μια καρέκλα πριν καθίσω. Επίσης, στα καμαρίνια πάντα σκουπίζω τον πάγκο για να απλώσω τα καλλυντικά μου.

Στην περιοδεία τα παιδιά τα τα παίρνετε μαζί;

Τώρα ειδικά που είναι μεγάλα, όχι. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν τα έπαιρνα, εκτός από μία φορά που το ζήτησε η κόρη μου. Γενικά, όμως, δεν θέλουν, έχουν το πρόγραμμά τους, οπότε δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα.

Το μυαλό σας είναι σε δύο πλευρές, καθώς είστε μακριά τους;

Εννοείται, η περιοδεία είναι μια ωραία εμπειρία όταν έχεις καλή παρέα, ωστόσο, όταν αφήνεις πίσω τα παιδιά σου, πάντα είσαι εγκρατής. Αν δεν είχα οικογένεια, νομίζω ότι θα έκανα συνεχώς περιοδείες. Επειδή, όμως, δεν είμαι ελεύθερη υποχρεώσεων, προσπαθώ να διαλέγω κάτι που να μου αρέσει πολύ, δεν το κάνω κάθε καλοκαίρι.

 

Υπήρξαν στιγμές που σας δυσκόλεψαν οι παράλληλοι ρόλοι μητέρας και ηθοποιού;

Δεν μπήκα ποτέ σε δίλημμα, αλλά έχω πει αρκετά «όχι» για την οικογένειά μου. Προτεραιότητα έχει η οικογένεια, όσο κι αν θέλω το ίδιο οικογένεια και δουλειά. Έχει υπάρξει χειμώνας που δεν έκανα καν θέατρο για να μείνω περισσότερο δίπλα στα παιδιά μου, έτσι ένιωθα.

Τηλεοπτικά, θα συνεχίσετε με την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι». Νιώθετε ότι κουμπώσατε με το εν λόγω φορμάτ;

Νιώθω ότι έχω «κουμπώσει» με αυτό το πρότζεκτ. Νιώθω χαρούμενη που θα συνεχίσουμε και του χρόνου, γιατί εξαρχής πίστευα στη διάρκεια αυτής. Μια τέτοια εκπομπή θέλει διάρκεια για να μπει στις ζωές των τηλεθεατών, θέλει τον χρόνο της να χτιστεί. Αντίστοιχα,  και ο παρουσιαστής θέλει διάρκεια για να αγαπηθεί. Θέλει χρόνο για να σε νιώσουν ως οικείο πρόσωπο οι τηλεθεατές.

Προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές έχετε;

Ήμουν στο «Έλα στη θέση μου» του Alpha, έκανα κι άλλες συζητήσεις αλλά λόγω περιοδείας και θεάτρου δεν μπόρεσα.

Θα σας ενδιέφερε ή, καλύτερα, προλαβαίνετε να κάνετε και σειρά;

(Γέλια)! Αυτό είναι ένα θέμα, ωστόσο τη μυθοπλασία την αγαπώ. Η μυθοπλασία είναι η δουλειά μου, η αγάπη μου.

Φοβηθήκατε ποτέ τη δουλειά; Το πώς θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε τόσα πράγματα;

Είμαι ένας άνθρωπος που συνεχώς θέλει να κάνει πράγματα, δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Από μικρή συνέχεια πρόσθετα πράγματα και δραστηριότητες στο πλάνο μου. Δεν μπορώ να καθίσω με άδεια χέρια… ακόμη και όταν δεν δουλεύω, έχω τόσα πράγματα να κάνω με το σπίτι και τα παιδιά που απορώ πώς χωράνε όλα αυτά σε ένα πρόγραμμά.

Νιώθετε ότι όλο αυτό γίνεται αγχωτικό – ψυχωτικό;

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ψύχωση, ότι δεν είναι ψύχωση, γιατί, όταν θα φτάσω σε μία ηλικία που δεν θα μπορώ να κάνω όλα αυτά, τι θα συμβεί;

Αυτή τη φάση τη φοβάστε;

Δεν τη φοβάμαι, τη σκέφτομαι, τη δουλεύω ψυχικά. Είμαι σίγουρη, όμως, ότι κάθε ηλικία έχει τις ομορφιές της.

READ more