Ναταλία Γερμανού: “Αν ήθελα παιδί θα το είχα κάνει”

Για την επιλογή της να μη γίνει μητέρα μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια υποστήριξε πως αυτή είναι μια συνειδητή απόφαση.

“Νομίζω πως αν ήθελα παιδί θα το είχα κάνει. Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, αλλά ουσιαστικές σχέσεις από πραγματικό έρωτα είχα ελάχιστες. Συνειδητά δεν έγινα μάνα. Με τρόμαζε η ευθύνη. Έχω πολλά ελαττώματα αλλά ανεύθυνη δεν υπήρξα ποτε. Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω στα 23 μου, στα 29 μου και στα 33 μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει και σήμερα ένα παιδί, θα ήταν, όμως, ένα ακόμα παιδί χωρισμένων γονιών”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ναταλία Γερμανού είναι θετική προς το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού. “Ναι, αμέ. Όταν καταλαγιάσει ο επαγγελματικός κουρνιαχτός! Ό,τι ισχύει για ένα βιολογικό παιδί ισχύει και για ένα υιοθετημένο. Η ευθύνη είναι όμοια”.

Η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου λέγοντας: “Μαζί είμαστε, δεν το κρύβουμε, απλώς είμαι σε μία φάση που έστω και αργά πήρα την απόφαση να μην πολυμιλάω”.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More