Ναταλία Γερμανού: Διασκέδασε στο club που εμφανίζεται ο Ηλίας Βρεττός! Φωτογραφίες

“Η Ναταλία είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Είναι άνθρωπος που εμπιστεύομαι πολύ το μυαλό του, την κρίση του και έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Γενικότερα, σε επαγγελματικά και σε προσωπικά θέματα, η Ναταλία είναι ένας άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο και θα τη συμβουλευτώ, όπως και εκείνη θα κάνει το ίδιο” δήλωσε περιγράφοντας την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού ο Ηλίας Βρεττός, μιλώντας το βράδυ της Παρασκεύης στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΑΝΤ1”.


Με την Σόφη Πασχάλη στο “Messiah on stage”

Ο Ηλίας Βρεττός και η Ναταλία Γερμανού φημολογείται πως έχουν υπάρξει ζευγάρι αν και κανείς από τους δύο δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια τη σχέση τους. Αυτό που παραδέχονται ωστόσο σίγουρα είναι η αλληλοεκτίμησή τους και οι επιτυχημένες συνεργασίες τους – εκείνη έχει υπογράψει τους στίχους σε αρκετές επιτυχίες του.

Έτσι, όταν η Ναταλία Γερμανού επέλεξε για τη διασκέδαση της το club Messiah on stage, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής κάθε Παρασκευή, ο Ηλίας Βρεττός δεν μπορούσε να μην της αφιερώσει αρκετά τραγούδια του από τη σκηνή.


O τραγουδιστής με τον Bo στη σκηνή του club.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα στο Meisah το ίδιο βράδυ ήταν και η Φελίσια Λαπάτη. Το όμορφο μοντέλο σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι η νέα σύντροφος του τραγουδιστή. Ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την παρουσία της Φελίσιας Λαπάτη στο club, “Την προσωπική μου ζωή την κρατάω πολύ προφυλαγμένη και είμαι πολύ επιφυλακτικός πριν πω οτιδήποτε”.

Δες ποιοι ακόμα επώνυμοι Έλληνες διασκέδασαν εκεί το ίδιο βράδυ.


Με την Σόφη Πασχάλη.

Με την χορογράφο Κλώντια Άννα Στόγια με την οποία είχαν συνεργαστεί στο Dancing With The Stars.


Με τον Μίνωα Θεοχάρη που τραγούδησε στην σκηνή το τραγούδι “Εκατομμύρια” της Άννας Βίσση.

Read More

And More