Ναταλία Γερμανού: «Εγώ δεν ξέρω πως βγαίνουν τα νούμερα, αν ξέρει ο κύριος Μάνεσης…»

Την χθεσινή τοποθέτηση του Νίκου Μάνεση γύρω από τα νούμερα τηλεθέασης και τον τρόπο που το ενδιαφέρον του κοινού για την εκπομπή του δεν καταγράφεται σε αυτά, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας“.

«Δεν το είδα αυτό που είπε ο Νίκος Μάνεσης. Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ να δω πώς μετράνε τα νούμερα οι εταιρείες, εγώ διαβάζω αυτά που στέλνουν σε όλους μας. Αυτά κοιτάζω, τώρα αν δεν αποτυπώνουν τα νούμερα και το ξέρει ο κύριος Μάνεσης εγώ δεν το ξέρω» είπε η παρουσιάστρια του Alpha στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

«Χρωστάω κάτι να πω… Εχθές κάποια στιγμή είπα άντε δυο χρόνια έμειναν και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν εγώ θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω, είναι δικό μου δικαίωμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ, θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Το λέω αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Το έκανα για έναν απλό λόγο. Υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση, μπλόκαρε το σύστημα στα social media, μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον. 

Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής, το να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε και λέμε μας παρακολουθούν ή όχι; Τελικά μας παρακολουθείτε. Η περίφημη αυτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που στήνουν κάμερες απ’ έξω για δηλώσεις. Δεν κάνω δηλώσεις» ήταν μερικά από τα λόγια του Νίκου Μάνεση που προκάλεσαν αίσθηση. (δες εδώ όλα όσα είπε ο παρουσιαστής)

 

Read More

And More