Ναταλία Γερμανού: Έτσι αποχαιρέτησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο από το “Καλύτερα δε γίνεται”

Αυλαία έριξε σήμερα η Ναταλία Γερμανού με το ¨Καλύτερα δε γίνεται”. Η παρουσιάστρια που καθ΄ όλη τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής δεν κατάφερε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση, βρήκε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο οποίος του χρόνου δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στην παρέα της.

Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου όπως όλα δείχνουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη κάτι που “πρόδωσε” και η Ναταλία Γερμανού μέσω μιας ανάρτησής της στο twitter. (δες εδώ την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού)

“Δράττομαι της ευκαιρίας να σε ευχαριστήσω για όλες τις πάρα πολύ ωραίες συνεντεύξεις που μας χάρισες. Για όλα τα πάρα πολύ ωραία αφιερώματα, τα κινηματογραφικά. Να σου πω ότι ήταν τιμή μου, και το εννοώ, να συνεργαστώ μαζί σου αυτή τη χρονιά στο “Καλύτερα δε γίνεται”. Να μάθω από εσένα πράγματα, και να έχω τη χαρά να σε απολαύσω να μιλάς με αυτή την υπέροχη φωνή και αυτόν τον υπέροχο λόγο. Είναι πολύ τυχερός όποιος συνεργάζεται μαζί σου” είπε η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο οποίος με τη σειρά του ανέφερε,

“Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ επιτέλους μαζί σου, γιατί σε είχα δει, είχα καταλάβει ποια είσαι. Είχα την ευκαιρία να το μοιραστώ αυτό όλο μαζί σου σε μια εκπομπή που μου έδωσε και μένα την ευκαιρία να κάνω πράγματα… ‘Εχεις μια τηλεοπτική γλώσσα που είναι ασύγκριτη και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερη”.

Read More

And More