Ναταλία Γερμανού: Φανερά αδυνατισμένη στα βόρεια προάστια!

Ενώ άλλες επώνυμες Ελληνίδες ξεκινούν τώρα εντατική γυμναστική για να βγουν σε λίγο καιρό στην παραλία με αψεγάδιαστο σώμα, η σιλουέτα της παρουσιάστριας προδίδει πως η Ναταλία Γερμανού είναι από τώρα έτοιμη ενόψει καλοκαιριού. Φανερά αδυνατισμένη παρουσιάστρια βρέθηκε σε κατάστημα γνωστής εταιρείας ρούχων σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Εκεί δοκίμασε casual outfit που έτσι κι αλλιώς αντανακλούν το στυλ που προτιμά στην καθημερινή της ζωή. Και το look που απαθανάτισε σε μία φωτογραφία της απέσπασε αμέσως τα κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.


Η Ναταλία Γερμανού έχει δηλώσει άλλωστε πως προτιμά την τωρινή εικόνα της από εκείνη που είχε όταν ήταν 20 ετών. Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά σε παλιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα: “Όλοι μου λένε ότι είμαι καλύτερη τώρα. Παρά το γεγονός ότι έχω σημάδια και ρυτίδες που δείχνουν ότι δεν είμαι 20 χρονών. Αλλιώς είσαι στα 20- έχεις μια φρεσκαδούρα. Νομίζω ωστόσο ότι είμαι πιο καλή τώρα. Σίγουρα πιο καλή στο σώμα, γιατί τότε ήμουν πολύ πιο αδύνατη”.

“Τώρα είμαι γυμνασμένη ενώ τότε ήμουν ένα αδύνατο κόκαλο. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις”, συμπλήρωνε η ίδια.

Read More

And More