Ναταλία Γερμανού: Και με την… βούλα και του χρόνου στο Epsilon! Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Πλήρης επιβεβαίωση! Όπως σου έγραφα χθες λατρεμένη, όχι η Ναταλία Γερμανού δεν πάει πουθενά, πουθενά στο Epsilon θα μείνει. Η γνωστή παρουσιάστρια για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις με το “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, μιας και σαν το… Σου-Κου δεν έχει!

Η Ναταλία συνεχίζει απτόητη την τηλεοπτική της πορεία κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Epsilon, με την συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία έμελλε να γίνει αγαπημένη συνήθεια. Φυσικά γενναίες αλλαγές θα υπάρξουν και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, μιας και εννοείται πως χρειάζεται ανανέωση το εν ΄λόγω πρόγραμμα, προκειμένου να διατηρήσει και γιατί όχι να αυξήσει την τηλεοπτική δυναμική του!

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση!

“…Η Ναταλία Γερμανού θα συνεχίσει να μας λέει …«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» και την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του EPSILON!

Με σκοπό να κάνει ακόμη πιο ευχάριστα τα Σαββατοκύριακα σας, το κανάλι EPSILON στηρίζει την επιτυχημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου που αγαπήσατε και ανυπομονεί για μια ακόμη εκρηκτική σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις, πολλή όρεξη και ανεβασμένη διάθεση!..”

Read More

And More