Site icon TLIFE

Ναταλία Γερμανού: «Μείωσαν την εκπομπή του Κώστα Τσουρού για να βάλουν το “Beat my guest” και να το κόψουν στις πέντε μέρες»

Το δικό της σχόλια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θέλησε να κάνει το μεσημέρι της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια σχολίασε με τον δικό της τρόπο το γεγονός ότι το κανάλι του Φαλήρου επέλεξε να μειώσει την εκπομπή του Κώστα Τσουρού λόγω τηλεθέασης στη μία ώρα και να προσθέσει στο πρόγραμμα το Βeat my guest, το οποίο έκανε 0.1% και εν τέλει το «έκοψαν» μέσα σε μια εβδομάδα.

«Πριν πάω να κάνω την επόμενη δουλίτσα που έχω, θα σκάσω, με ξέρετε είναι κ ιαυτός ο παρορμητισμός, θα σκάσω αν δε σχολιάσω το ότι μειώσανε τον χρόνο της εκπομπής του Κώστα Τσουρού για να μπει αυτό το τόσο πολυδιαφημισμένο Beat my guest με το επιχείρημα ότι τα νούμερα της εκπομπής του Κώστα δεν ήταν τα αναμενόμενα. 

Μειώσανε τον χρόνο της εκπομπής του Κώστα, και μπαίνει το Beat my guest και κάνει 0,1 % και το κόβουν στις πέντε μέρες…Ειλικρινά, ξέρω ότι δε μας πέφτει λόγος, είμαστε σε άλλο κανάλι, αλλά δε μπορούσα να μην το πω. Πραγματικά. Τι σκέφτηκαν; Είχα και τη περιέργεια να το δω αυτό το πρόγραμμα και μπήκα στη διαδικασία να το κάνω για να έχω μια άποψη, να μη μιλάω για κάτι που δεν ξέρω. Και λες….» είπε η Ναταλία Γερμανού.

© 2026 tlife.gr