Ναταλία Γερμανού, μετά τη σύνδεση με τον αδελφό του Κώστα Δόξα – “Δεν θέλω να μου χρεώσετε ότι ξεπλένω, ήταν για καλό σκοπό”

Η Ναταλία Γερμανού είχε κανονίσει εδώ και αρκετό καιρό να φιλοξενήσει στην εκπομπή τον Άκη Δείξιμο, αδελφό του Κώστα Δόξα, ο οποίος ως αντιδήμαρχος  Μοσχάτου, ήθελε να μιλήσει για ένα πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους και μια συναυλία που θα βοηθήσει το “Σπιτικό της αγάπης” όπως λέγεται. Η Ναταλία διευκρίνισε ότι τέθηκε στο τραπέζι η ιδέα να μη γίνει η σύνδεση λόγω των γεγονότων με τον Κώστα Δόξα, κάτι που τελικά απορρίφθηκε.

Έτσι η Ναταλία έκανε τη σύνδεση με τον Άκη Δείξιμο και μίλησαν για αυτό το ευαίσθητο θέμα της φιλοξενίας των ηλικιωμένων που έχουν ανάγκη. Μετά το τέλος της σύνδεσης, η Ναταλία επανήλθε στο θέμα λέγοντας: “Άκη δεν θα συζητήσουμε τίποτα απολύτως γιατί είναι δυσάρεστο και έχει μέσα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και το θέμα είναι στα δικαστήρια”. Ο Άκης Δείξιμος την ευχαρίστησε χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Μετά το τέλος της σύνδεσης η Ναταλία Γερμανού είπε: “Να τονίσω ότι το Skype αυτό έχει κανονιστεί 5 μέρες πριν. Δεν θέλω να μου χρεώσετε ότι ξεπλένω. Σας παρακαλώ μακριά από εμένα αυτά.  Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μπορεί να νομίσουν ότι εγώ χρησιμοποιώ τον καλό σκοπό του Άκη”

Read More

And More