Ναταλία Γερμανού: Μετάνιωσα με σχόλιο για τον Θάνο Καλλίρη περί απιστίας – Ήμουν σκληρή”

Τη Ναταλία Γερμανού, συνάντησε η Γρηγόρης Μπάκας, στο Έλα Χαμογέλα! Η παρουσιάστρια του Alpha, σχολίασε μεταξύ άλλων, την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα δήλωσε πως μετάνιωσε για το σχόλιο της για τον Θάνο Καλλίρη περί απιστίας. Είπε επίσης, πως το μόνο που θέλει να αλλάξει του χρόνου στην εκπομπή της είναι τα έπιπλα.

“Έχω συμβόλαιο σε ισχύ με τον Alpha και είμαστε καλά” Μου είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ το GNTM χωρίς τη Βίκυ αλλά και πολύ εύκολο να φανταστώ το Dancing με τη Βίκυ, οπότε ήταν έξυπνη η κίνηση του καναλιού.

Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και το εννοώ. Η Ελένη γυρίζει με τους δικούς της όρους

Η Ναταλία απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό για τη σχέση της με το Θάνο Καλλίρη, λέγοντας πως μετάνιωσε. Η Ναταλία είχε πει: “Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι, γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα”

Σήμερα είπε στο Έλα Χαμογέλα: “Ήμουνα άδικη και σκληρή με τον Θάνο Καλλίρη. Δεν ήταν τόσο πολύ όπως το είπα. Τον ταλαιπώρησα και με ταλαιπώρησε αλλά περάσαμε 5 όμορφα χρόνια” είπε γελώντας.

Read More

And More