Ναταλία Γερμανού: “Ωραία είναι η γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση και στα 50 κιλά και στα 80 κιλά”

Η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται πλέον στην πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη περίοδο της ζωής της! Η παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας στη μεσημεριανή ζώνη αυτή τη φορά και κάνει κάτι που αγαπάει πολύ, έχοντας στο πλευρό της την καλύτερη παρέα. Άνετη και με χιούμορ απάντησε στις ερωτήσεις του περιοδικού Enjoy για τα πρότυπα ομορφιάς, τη σχέση της με τα social media αλλά και για τις αγαπημένες της εκπομπές.

Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές σου αρέσουν;

Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το “Μετά τα Μεσάνυχτα” στον Alpha, ένα καθαρόαιμο talk show με σοβαρές συζητήσεις, όπως και η εκπομπή Βινύλιο στον Σκάι με τον Αντώνη Κανάκη, που επιχειρεί μια άλλου είδους τηλεόραση, πιο δύσκολη αλλά που σε πείσμα των καιρών πετυχαίνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Όλη αυτή τη βιομηχανία μόδας, που προσπαθεί να επιβάλει πρότυπα ομορφιάς στις γυναίκες, πως τη βλέπεις;

Πιστεύω ότι ωραία είναι η γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση απέναντι στον καθρέφτη της και στα 50 κιλά και στα 80 κιλά. Δεν ξέρω για κάθε γυναίκα ποιο είναι το ιδανικό βάρος. Η χαρά δεν ζυγίζεται, ούτε η εσωτερική λάμψη. Απλά θα έλεγα ότι σε όλα τα πράγματα καλό είναι το μέτρο. Ούτε να είσαι 45 κιλά και να έχεις διατροφικές διαταραχές ούτε 88 κιλά και να έχεις θέματα υγείας από το βάρος. Για μένα πάνω από την ομορφιά είναι η υγεία.

Πώς τα πας με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης;

Πολύ καλά, αν και δεν είμαι πολύ του Instagram. Δεν μου αρέσουν πολύ οι εικόνες και το “ελάτε να δείτε τι κάνω τώρα”. Μου αρέσει όμως να γράφω τις απόψεις μου στο Twitter. Εκεί έχω μια ωραία επικοινωνία με τον κόσμο, εκφράζομαι με ελευθερία, όπως κάνω και στο ραδιόφωνο.

Read More

And More