Ναταλία Γερμανού: Το άγνωστο παρασκήνιο στη σχέση με τον Καλλίρη – Περίμενε να της κάνει πρόταση και την χώρισε!

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήταν ζευγάρι, ήξερες όμως ότι η Ναταλία Γερμανού ήταν τόσο ερωτευμένη με τον Θάνο Καλλίρη που είχε σκεφτεί μέχρι και να τον παντρευτεί; Η παρουσιάστρια του Namaste βρέθηκε καλεσμένη στο Όλα Πρώτη Φορά και τον Θέμο Αναστασιάδη και μίλησε για το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης τους.

Έχοντας πλέον μια πολύ φιλική σχέση με τον Θάνο Καλλίρη, η Ναταλία δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όταν ήταν ζευγάρι περίμενε πρόταση γάμου και έπαθε σοκ όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

“Υπήρξαν τρεις άντρες στη ζωή μου που ο χωρισμός μου μαζί τους με πλήγωσε πάρα πολύ. Τους δύο δεν τους ξέρετε, ο τρίτος ήταν ο Θάνος Καλλίρης. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν φουλ ερωτευμένη κι αυτός βαρέθηκε. Μου λέει “Θέλω να μιλήσουμε” κι εγώ φαντάστηκα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου, είχα ετοιμάσει και το χέρι. Είχα κάνει ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεράκια κι έφαγα τη χυλόπιτα με τα κεράκια! Μου είπε: “Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να σου είμαι πια πιστός, μου έχει φύγει ο έρωτας και προκειμένου να σε απατάω προτιμώ να χωρίσουμε”. Μαρμάρωσα! Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν έκλαψα μπροστά του, αλλά το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί θα μπορούσε να με κερατώνει και να έχει σχέση μαζί μου. Πολύ μάγκας! Μπράβο Θάνο!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες το Video του zappit:

Read More

And More