Ναταλία Γερμανού: Το δημόσιο μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της

Οι τελευταίες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου είναι εξαιρετικά δύσκολες αφού η μητέρα της στην οποία είχε τεράστια αδυναμία έφυγε από τη ζωή μετά από μια πολύ σοβαρή και γενναία μάχη που έδωσε με την υγεία της. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο facebook. (δες εδώ την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου)

Σήμερα, εξαιτίας αυτού του τραγικού γεγονότος η ίδια – όπως ήταν λογικό – δεν βρέθηκε στην εκπομπή της με τους φίλους και συναδέλφους της να της στέλνουν τα συλλυπητήριά τους. Το ίδιος έκανε και η Κατερίνα Καραβάτου που πρόσφατα βίωσε την ίδια απώλεια. (δες εδώ τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου)

Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια όμως θέλησε να εκφράσει μέσα από τη δική της εκπομπή και η Ναταλία Γερμανού που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια και εξακολουθούν να διατηρούν μια άψογη σχέση.

«Πριν ξεκινήσουμε την εκπομπή μας κανονικά και τη ροή της θέλουμε να μας επιτρέψετε να στείλουμε όλη μας την αγάπη και μια αγκαλιά – έστω και μέσα από την τηλεόραση – στη Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συνάδελφο, τη φίλη, το κορίτσι που μαζί ξεκινήσαμε τα Σαββατοκύριακά μας το 2008 που βιώνει ένα πολύ μεγάλο ζόρι, μια πολύ μεγάλη απώλεια. Το να χάνεις τον γονιό σου, ειδικά όταν έχεις περάσει τόσους μήνες δίπλα του, κρατώντας του το χέρι… Η Σίσσυ έχασε τη μαμά της πριν λίγες ώρες απ’ ότι ξέρω και το κουβάλησε όλο αυτό πολύ γενναία, πολύ ηρωικά, έκανε πολύ κουράγιο και έκανε και μια εξαιρετικά τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετώντας τη μητέρα της» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού πήρε και πάλι τον λόγο και είπε:

«Ακόμα και όταν βιώνεις ένα τέλος που αναπόφευκτα έρχεται… Η Σίσσυ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της μητέρας της όλο αυτό το διάστημα. Το κουβάλησε και ήταν ηρωίδα δίπλα στη μαμά της, ακόμα και αυτό, όταν ξέρεις ότι είσαι μπροστά σε ένα τέλος που θα έρθει, δεν απαλύνει τον πόνο. Την αγάπη μας, τη σκέψη και την ενέργεια στη Σίσσυ. Καλό παράδεισο στη μανούλα σου και να ξέρεις ότι είναι φύλακας άγγελός σου πια και δε θα σε αφήσει λεπτό. Την αγάπη μας από εμάς γιατί εκτός από συνάδελφος είναι και φίλη».

 

Read More

And More