Ναταλία Γερμανού – Ζήτησε on air από τον Πέτρο Ίμβριο να χαιρετήσει τη σύντροφό του: “Σε ποια χώρα είμαστε; Είναι η Σουηδία;” (video)

Μετά τη συνέντευξη του Πέτρου Ίμβριου στο Happy Day, όπου μίλησε για τις ομοιότητες του τραγουδιού του με το ολοκαίνουριο κομμάτι του Αντώνη Ρέμου, αλλά και την αινιγματική απάντηση για την πατρότητα, ο τραγουδιστής βγήκε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Αφού οι πρώην σύζυγοι συνομίλησαν για τις ομοιότητες του τραγουδιού «Αλίμονο» με το «Όταν σε ρωτήσανε» του Ρέμου, η Ναταλία ζήτησε από τον Πέτρο Ίμβριο να πει μια καλησπέρα στη σύντροφό του, Συράν Λελούδα.

«Καλημέρα, την αγαπώ. Τελεία» είπε η αγαπημένη του τραγουδιστή. «Μα σε ποια χώρα είμαστε; Στη Σουηδία» αντέδρασε η παρουσιάστρια με χαμόγελο.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του ο Πέτρος που θεωρώ οικογένεια. Είναι από τα πιο όμορφα, γλυκά και καλόψυχα πλάσματα που θα μπορούσε να συναντήσει ποτέ! Είναι άγγελος η Συράν. Δεν θα προβούμε σε άλλες αποκαλύψεις γιατί θα σεβαστώ την επιθυμία σου».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Read More

And More