Ναταλία is back! Τι γεύση μας άφησε η πρεμιέρα της;

Φωτιά στα… κόκκινα και στα παντώς τύπου σχόλια αποφάσισε να βάλει απόψε η Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα – πραγματικά φωτιά – έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η πρεμιέρα της αυτή εννοείται πως δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη! Τουναντίον θα έλεγα, ήταν μία πρεμιέρα που είχε πάνω της στραμμένα όλα τα βλέμματα.

Η Ναταλία έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας πιο λαμπερή όσο ποτέ – μιας και η χαρά της μεταγραφής και ο έρωτας δεν κρύβονται – και παρά το άγχος της, κατάφερε να μας εντυπωσιάσει. Ναι, κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το χιούμορ της, τον αυτοσαρκασμό της και τον αυθορμητισμό της.

Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί η Ναταλία δεν δίστασε να κάνει πρεμιέρα και στην πρεμιέρα της εκπομπής της; Η ίδια να κάνει με παιχνίδι με όλο το τρελό… gossip που την ακολουθεί από πέρσι το χειμώνα, βλέπε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέχρι και σήμερα, βλέπε new love in town Μάνος Ιωάννου!

Ετσι ,λοιπόν, η Ναταλία ακομπλεξάριστη και χωρίς τηλεοπτικά… συμπλέγματα πέρασε στην τηλε-αντιπέθση και κατάφερε με αυτό τον τρόπο να κλέψει τις εντυπώσεις. Πως; Σαρκάζοντας και τα του Alpha τα ευτράπελα, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό για τον έρωτά της με τον Μάνο.

Με άλλα λόγια; Αυτό το… ανατρεπτικό “καλησπέρα” της Ναταλίας μου άρεσε πολύ. Οπως πολύ μου άρεσε και το πλατό της, στο οποίο κυριαρχούσαν τα παλ χρώματα, η μίνιμαλ διάθεση και ένα ωραίο παιχνίδι με το φως…

Επίσης, μου άρεσε που στην πρώτη εκπομπή της, της έκαναν για ποδαρικό οι “Αντρες έτοιμοι για όλα”, μιας και πραγματικά πρόκειται για μία άκρως επιτυχημένη θεατρική παρέα και για καλλιτέχνες που θέλει κανείς να δει στην μικρή του οθόνη και να τους ακούσει να μιλούν…

Εκείνο που με χάλασε όντως, ήταν το γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο σε αυτή την πρώτη της εκπομπή είδαμε να έχει καλεσμένο και τον αγαπημένο της – μιας και όπως και να το κάνουμε συμμετέχει στην παράσταση – και πιο συγκεκριμένα αυτό με χάλασε, γιατί δεν έχω καταλήξει εαν η παραπάνω πρόταση σε όλους έγινε σκοπίμως λόγω Μάνου για να γίνει ντόρος στην πρεμιέρα, ή αν όντως τα παιδιά επιλέχθηκαν, με γνώμονα την επιτυχία τους και φυσικά την πορεία τους στο χώρο. Μακάρι, να ισχύει το δεύτερο, γιατί αν ισχύει το πρώτο είναι τραγικό απ ΄όποια πλευρά κι αν το δεις…

Κατά τα άλλα, μου άρεσε ο γενικότερος αυθορμητισμός της Ναταλίας στην εκπομπή, όπως επίσης και το γεγονός ότι σου δημιουργείται η αίσθηση, πως όντως πάει να χτιστεί μία ζεστή, τηλεοπτική παρέα.

Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως περίμενα από την Ναταλία συνεντεύξεις με περισσότερο εξομολογητική διάθεση, όπως επίσης και πιο ουσιαστικές και to the point ερωτήσεις και όχι μόνο συζήτηση σε κλίμα χαβαλέ. Μέσα από το παρείστικο κλίμα που έχει την ικανότητα η Ναταλία να δημιουργεί, μπορούν να γίνουν οι ωραιότερες κουβέντες από καρδιάς που να έχουν κάτι να σου πουν και πραγματικά να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Τέλος, περισσότερη δουλειά από την ομάδα της εκπομπής χρειάζεται και το στήσιμο των δοκιμασιών, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να έχει όντως χιούμορ και χαριτωμενιά και η όλη προσπάθεια να μην χάνετε μέσα στην αμηχανία που μπορεί να προκύψει στο πλατό και μοιραία εμείς από το σπίτι να εισπράττουμε παγωμένα χαμόγελα και αντιδράσεις, όπως έγινε στην περίπτωση με τα μαθήματα τοκετού του Γιάννη Τσιμιτσέλη και του Κώστα Ευρυπιώτη. Εν αντιθέση, πολύ καλός ήταν ο Κώστας Κόκλας σε ρόλο… Σάκη Ρουβά και όταν ο Κώστας Ευρυπιώτης κλήθηκε να χορέψει… disco!!!

Συμπερασματικά η εμπειρία μου από την πρεμιέρα της Ναταλίας είναι… εντελώς θετική και αν όντως δοθεί προσοχή σε δύο – τρία πράγματα, η εμπομπή μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατή, βραδινή συνήθεια…


Read More

And More