Ναταλία Τσαλίκη: Απόλαυσε την κόρη της, Ηρώ Μπέζου, στην πρεμιέρα της! [pics]

Μετά από την περσινή επιτυχία της «Ηλέκτρας» του Ευριπίδη, ο Θέμης Μουμουλίδης, σε συνεργασία με την 5η Εποχή, ανεβάζει το φετινό καλοκαίρι τον θρυλικό «Δον Ζουάν». Το έργο, που υπήρξε αντικείμενο σκανδάλου και λογοκρισίας από την πρώτη κιόλας παρουσίασή του και πολεμήθηκε στην εποχή του όσο κανένα, έκανε την πρεμιέρα της περιοδείας του, το βράδυ της Κυριακής, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2019, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών».

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Κουρής, Ζέτα ΜακρυπούλιαΜάκης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ηρώ Μπέζου, Γιάννης Σοφολόγης, Μιχάλης ΤιτόπουλοςΙωάννης ΚαπελέρηςΕλίζα Σκολίδη.

Την παράσταση, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν συγγενείς, αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι των πρωταγωνιστών. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε στα παρασκήνια την Ναταλία Τσαλίκη, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της κόρης της αυτή τη σημαντική στιγμή. Η αγαπημένη ηθοποιός απόλαυσε την Ηρώ της επί σκηνής, ενώ στο τέλος την επισκέφθηκε στο καμαρίνι της και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More