Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Έχω υπάρξει σε μη υγιείς συνθήκες και σε διαπροσωπικό επίπεδο και σε εργασιακό»

Για τις δουλειές που έχει κάνει παράλληλα με την υποκριτική, τον θαυμασμό που έχει για τις γυναίκες αλλά και για το πως αντιλαμβάνεται η ίδια τον έρωτα, μίλησε η Νατάσα Εξηνταβελώνη στο Στούντιο 4.

«Όταν έπαιζα στην πρώτη μου σειρά στην τηλεόραση, ταυτόχρονα έκανα πρακτική σε ένα σχολείο… Παράλληλα με το θέατρο έχω δουλέψει σε ταβέρνα όπου έκοβα σαλάτες, εστιατόριο, ως τηλεφωνήτρια, έχω κάνει πολλά… Τις προάλλες είχα πάει για φαγητό σε ένα μαγαζί, πέρασε μια κυρία και με χάιδεψε σαν να ήμουν μέλος της οικογένειάς της. Ωραίο ήταν» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Πάντα θαύμαζα τις πολύ εξωστρεφείς γυναίκες που και λίγο θα τα χάσουν, θα έχουν και μια ευθύτητα κι αυτό μπορεί να είναι και κωμικό. Αυτό είναι το αγαπημένο μου, μου θυμίζει λίγο τη γιαγιά μου, τη δασκάλα μου, δε ξέρω τι. Πάντα όμως σε έναν χώρο θα παρατηρήσω πολύ έντονα αυτή τη γυναίκα που θα μπει και θα είναι τυφώνας μέσα σε έναν χώρο. Είμαι κι εγώ λίγο έτσι… Από παιδί μου άρεσε πολύ να κάνω τους άλλους να γελάνε» πρόσθεσε η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

«Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι τα πιο ωραία συναισθήματα είναι αυτά που σε απελευθερώνουν και όχι αυτά που σε κρατάνε πίσω. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αυτό που επίσης αντιλαμβάνομαι τη τελευταία περίοδο είναι ότι τα μεγάλα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Να μη το ζούμε μόνοι μας με λίγα λόγια» είπε σε άλλο σημείο για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον έρωτα.

«Σίγουρα έχω υπάρξει σε μη υγιείς συνθήκες. Είναι λίγο θέμα χαρακτήρα και λίγο θέμα βιωμάτων. Πρέπει νομίζω να σου συμβεί κάτι – που εμένα μου έχει συμβεί – και σε διαπροσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό, το οποίο με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και είπα ποτέ ξανά. Το σχολείο της ζωής που λένε» κατέληξε η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164