Νατάσα Εξηνταβελώνη: Η γνωριμία της με τον Τομ Χάνκς στο φεστιβάλ των Καννών

Για την εμπειρία της από το φεστιβάλ των Καννών αλλά και τη γνωριμία της με τον Τομ Χάνκς και άλλους αστέρες του Hollywood μίλησε η Νατάσα Εξηνταβελώνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Τον Μάιο έζησες μια φαντασμαγορική εμπειρία στο Φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία του Πάνου Κούτρα Dodo όπου πρωταγωνιστείς έκανε εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Ήταν όντως φαντασμαγορικό και κάπως πρωτόγνωρο για μένα, μια και δεν είχα αντίστοιχη εμπειρία. Στις Κάννες έβλεπα συνεχώς γύρω μου ηθοποιούς, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες. Για παράδειγμα, δεν είχα δει τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο όπου πήγαινα κάθε καλοκαίρι και τον είδα στις Κάννες όταν βρεθήκαμε καλεσμένοι στο ίδιο τραπέζι.

Όλο αυτό είχε την αίσθηση πως έρχεσαι πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που θαυμάζεις και φαίνονται απροσπέλαστοι και ξαφνικά τους βλέπεις δίπλα σου. Το Φεστιβάλ των Καννών είναι μια γιορτή του σινεμά όπου όλοι έχουν θέση εκεί κι αυτό είναι ελπιδοφόρο και ενωτικό. Είδα τον Μαντς Μίκελσεν. Τον λατρεύω πραγματικά, αγαπώ τις ταινίες του, από Το κυνήγι μέχρι την τελευταία που έκανε.

Εννοείται πως του μίλησα και βγάλαμε φωτογραφία. Αντέδρασα όπως ακριβώς μια θαυμάστριά του –που είμαι– και όχι όπως ένας συνάδελφος προς συνάδελφο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν η Νατάσα που τον παρακολουθεί χρόνια. Είχα αρκετά υπερβολική αντίδραση, ενώ εκείνος ήταν πιο γήινος.

Read More

And More