Νατάσα Καλογρίδη – Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Full ερωτευμένοι στη Μύκονο! Τα καυτά φιλιά, τα λουλούδια κι οι αγκαλιές! video

 

 

dMια υπέροχη Πρωτομαγιά πέρασε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την αγαπημένη του Νατάσα Καλογρίδη. Το ζευγάρι έφυγε με σκάφος για το νησί των ανέμων μαζί με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τον καλό του φίλο, τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά, τον Νίκο Κοκλώνη!

Το ζευγάρι και η παρέα του πήγαν να αγοράσουν λουλούδια από γνωστό ανθοπωλείο της Μυκόνου λόγω της ημέρας και μετά έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Από τα βίντεο, τόσο από τα stories της ηθοποιού και το Νίκου Κοκλώνη αλλά και από αυτό του Mykonos Live tv, φαίνεται πόσο ερωτευμένοι είναι ο γνωστός δικηγόρος και η ηθοποιός, αλλά και η πολύ καλή σχέση που έχει η κόρη του Μαρία Ελένη με την Νατάσα Καλογρίδη.

Στα βίντεο τους βλέπουμε να μιλάνε πιασμένοι χέρι χέρι, να της προσφέρει ένα υπέροχο τριαντάφυλλο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, να διασκεδάζουν και τέλος να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα!

Δες τα βίντεο

Το ρομαντικό τριαντάφυλλο…

Μιλούν πιασμένοι χέρι χέρι…

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου διασκεδάζει μαζί με την Νατάσα Καλογρίδη…

Το βίντεο του Mykonos live tv

https://www.youtube.com/watch?v=HywVYTC3sfI&t=110s

Read More

And More