Νατάσα Καλογρίδη: Η επιστροφή της στην Αθήνα μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές της! [pics]

Μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη να αποχώρησε από το Nomads, την περασμένη Πέμπτη αλλά σήμερα κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα! Αρχικά, η πρώην παίκτρια ήταν να γυρίσει από το Palawan των Φιλιππίνων την Κυριακή το πρωί αλλά δυστυχώς έχασε την πτήση της. Πάντως, η γνωστή ηθοποιός παρά την ταλαιπωρία της δεν έχασε καθόλου το χιούμορ της, ανεβάζοντας αστεία στιγμιότυπα στα social media.

«Έχασα δύο φορές το αεροπλάνο. Είναι και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί μας ακούει ο κόσμος. Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να πετάξω! Δεν είναι ότι δεν θέλω να φύγω, μάλλον θέλει να με κρατήσει η Μανίλα. Μόνη μου είμαι εδώ!» είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες στο Πρωινό και στην Φαίη Σκορδά.
Το πρωί της Τρίτης, όμως, η Νατάσα Καλογρίδη τα κατάφερε, πρόλαβε την πτήση της και εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται πίσω στην Αθήνα. Μάλιστα, ανέβασε και ένα αστείο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο η ίδια φορούσε σχεδόν όλα της τα ρούχα, καθώς οι βαλίτσες της ξεπέρασαν το επιτρεπόμενο βάρος και αναγκάστηκε να… τα βάλει πάνω της! Φυσικά, όταν ήρθε η ώρα να ποζάρει στους φωτογράφους έβγαλε τα παραπανίσια μπουφάν και τις ζακέτες, αλλά δεν ξέχασε τις πολυαγαπημένες της γόβες.
Δες τις φωτογραφίες:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi) στις

Read More

And More