Νατάσα Καλογρίδη: Πρώτη έξοδος μετά το Nomads με… ροζ μαλλιά! [pics]

Μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη να έχασε την μονομαχία με την Μαντώ Γαστεράτου και να αποχώρησε από το Nomads, αλλά το κέφι της συνεχίζει να είναι αμείωτο! Η πρώην παίκτρια της ομάδας της Ζούγκλας και αργότερα της Φωτιάς βρίσκεται πίσω στην Αθήνα εδώ και λίγες ημέρες, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές της να μπει στο αεροπλάνο. Φυσικά, η Νατάσα ακόμη δεν ήρθε και πήγε να γλεντήσει στα μπουζούκια!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο Κέντρο Αθηνών με νέο ανανεωμένο look! Η Νατάσα Καλογρίδη είπε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και να αποχωριστεί το πλατινέ μαλλί της για μία πιο… ροζ απόχρωση. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι γνωστή για τα extreme look της και έτσι εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο με μία άκρως σέξι εμφάνιση και ροζ μαλλιά!
Η Νατάσα Καλογρίδη διασκέδασε με τις επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama και, φυσικά, δεν ήταν μόνη της. Μαζί της ήταν ο καινούργιος της πλέον κολλητός από το Nomads, Παναγιώτης Βασιλάκος, με τον οποίο δέθηκαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι, αλλά και οι πρώην παίκτες Εύη Ιωαννίδου και Νικόλας Παπαδόπουλος.
Δες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More