Νατάσα Μποφίλιου: Παντρεύεται τον Σεπτέμβρη!

Είναι από τις ερμηνεύτριες που κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Η Νατάσα Μποφίλιου δεν έχει απασχολήσει σχεδόν ποτέ τα media με τη σχέση της παρόλο που μετρά πάρα πολλά χρόνια. Η ίδια είχε αναφερθεί στον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη κάνοντας λόγο για την πιο έντονη και σοβαρή σχέση της ζωής της. Κάτι που επιβεβαιώνεται αφού το ζευγάρι ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Η τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood μένουν εδώ και πολλά χρόνια κάτω από την ίδια στέγη. Τα τελευταία δύο, περίπου, είναι μάλιστα και αρραβωνιασμένοι ενώ έφτασε η ώρα που θα κάνουν και το μεγάλο βήμα. Στις αρχές του φθινοπώρου θα κάνουν το γάμο τους και οι προετοιμασίες γίνονται διακριτικά καθώς κανένας από τους δύο δεν θέλει να πάρει δημοσιότητα μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε και είναι και πολύ σπάνιες και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Δες φωτογραφίες από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού:

Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Omikron η Νατάσα είχε πει για τον Χρήστο: “Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα.”

“Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί… Έχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας”, είχε απαντήσει στην ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

https://www.instagram.com/p/BhtnTRGBhT-/?taken-by=natassabofiliouofficial

Πρόσφατα, η Νατάσα γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της και δήλωσε ευτυχισμένη. Ανάμεσα σε άλλα σημείωσε στο post της: “Είμαι ευτυχής και τυχερή γιατί πέρασε άλλη μια χρονιά που έχω το σπίτι μου και τους ανθρώπους μου, που ονειρεύομαι και κάνω σχέδια…”

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More